Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Не знаев каде да ја сместам темава, па си ја сместив тука :)

Што телефон(и) користите во моментов и што сакате да имате ... може и да пишете за вашите проблеми со телефоните :wink:

Јас моментално си го користам мојот стар Сименс М35i, а на другата картичка омилениот Ериксон Т39 (закон телефон 8)) ... до пред некој ден користев Самсунг S-500 (на преклоп), ама му го дадов на татко ми ...

Инаку сакам да имам Сони Ериксон к700i или Нокиа 6600 :wink:

Jas si imam Sony Ericsson z600 i neam problemi so nego najekstra mi e. Mnogu sum prebirliva i deka mnogu mi se svijga istiov nemam merak za nieden drug zasega ... duri ne izvadat nekoj pobesen od ista marka so preklop sekako :lol: 8)

Motorola V600, zadovolen epten, a si go sonuvam Sharp 902 :cry:
imgbig.jpg

Имав
lgg7200.gif

Ама го продадов за да купам некој поефтин и да си ќарам некоја паричка.

Сега имам
317.jpg

Ацид ... ова првиов е LG така ??? Само не го знам моделот ... а овој доле Нокиа 3100 или 3200 ????? 8)

Еве ги и моите телефони ....

41_0.jpg

t39b.jpg

168_0.jpg

divine напиша:
Eve go i mojot slikovito :lol: :P

Дивајн ... не ти чини телефонот :P ... се зезам ... мене општо не ми се свиѓа. Јас би зел нешто друго - ко на пример тоа на Гижо :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
divine напиша:
Eve go i mojot slikovito :lol: :P

Дивајн ... не ти чини телефонот :P ... се зезам ... мене општо не ми се свиѓа. Јас би зел нешто друго - ко на пример тоа на Гижо :lol: :lol: :lol:

StenmarC ne ti go davam za tebe pa da ne ti cini :lol: :lol: :lol: Inace mene poveke mi se svigase prethodniot sto go imav, i sto e edinstven bez preklop sto go sakam...

T68i.jpg

eh kako sto si go vidov sakam da go imam pak :!: :lol:

divine Т68i е многу добар телефон ... а веруј, Z600 не би го зел и да ми го даваш т.е. би го зел, али одма би го продал :lol: :lol: :lol:

Инаку Ацид... Т39ката е одличен телефон ... да знаеш само што опции има - Самсунг телефониве може вода да му носат (исто ко Преспанско на Охридско Езеро) :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom