Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа утре, ама утре може да е касно... Требаше до денес (понеделник, вчера де) да биде отворена за да прочита повеќе народ...
Не се нервирај.Како Мац, Мистичен, јас, Гарфилд, Дивајн, Мисирков, Викторгг и останатите не отворивме до сега тема, отвори ја ти. Нема апсолутно никаква врска кој ја отворил темата.
Ако се сложите, ќе отвориме, јас, било кој.Ива,мене веќе повеќекратно ме искараа и сега уште примам шамари по темава и пишаниот пост од пред 2 часа...така да не знам...Мац веројатно мислеше една генерална тема да отвори..
Отворете сега ако не па,ама со ова веќе договореново без измени...да се не збркаме бетер и онака веќе се збркавме доволно...
Нели бевте на состанок за да немате вакви недоразбирања на темава како дезориентирани?
Иначе не се сите админи пијани Боби. Јас сум совршено трезна и тоа што е мој дел во оваа акција ќе е завршен утре т.е. ќе биде средено местото за донирање, на кое ќе може да се донира нон стоп до завршниот рок, кога ваљда сите во еден момент ќе одиме во ЦК.
Ќе имав средено од неделата, ама ете немаше извештај од вас на време. :smir:
По медиуми планирате да праќате известување нешто?