Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе врне снег во октомври:tapp: ова само кај во село некој посебен свемир сте вие

Бојкотираат бе брат, бараат поголеми лопати неможат со тие малите да копаат веќе тешко им било!!:pos2::pos2:

Па така бе деца смирете се, доста се плукате:oeoeoe:

Да им дадат некој денар одма ќе навиваат а вака глумат бојкот..И лозарите знаеле што е бојкот?! порака до лозарите: ,,Ако и мислите добро на македонската навивачка сцена ве молам престанете со тоа што вие го нарекувате ,,навивање'' ''

Па и графит напраиле.лелелел .. Виделе на интернет дека навивачки групи графити цртаат па и они..ФОЛИРАНТИ Отворивме ние под-форум: ,,Тифозите од Скопје'' и ете ти ги и они отворија: ,,Тифозите од кавадарци''

edit:промени од модератор(иначе ќе леташе цел пост)поради несоодветен јазик

Да им дадат некој денар одма ќе навиваат а вака глумат бојкот..И лозарите знаеле што е бојкот?! порака до лозарите: ,,Ако и мислите добро на македонската навивачка сцена ве молам престанете со тоа што вие го нарекувате ,,навивање'' ''

Па и графит напраиле.лелелел .. Виделе на интернет дека навивачки групи графити цртаат па и они..ФОЛИРАНТИ Отворивме ние под-форум: ,,Тифозите од Скопје'' и ете ти ги и они отворија: ,,Тифозите од кавадарци''

edit:промени од модератор(иначе ќе леташе цел пост)поради несоодветен јазик
Лозари имаат историја мнооогу поголема и за повеќе поштување од вашата... Фарма Аеродром.... Цело скопје е глупости бе, какви ултрас, какви глупости... Ти си Ф.А во кошарка, одиш со Пирати на Ракомет, и со Комити на фудбал.... Објасни ми го тоа, и имаш од мене што сакаш... Лозари барем знаат, навиваме за секој тим што е од кавадарци, секако Тиквеш во прв план, но секој тим од кавадарци ја има нашата подршка :baeh::baeh::baeh:

edit:промени од модератор

ОХ пичко една... Лозари имаат историја мнооогу поголема и за повеќе поштување од вашата... Фарма Аеродром.... Цело скопје е глупости бе, какви ултрас, какви глупости... Ти си Ф.А во кошарка, одиш со Пирати на Ракомет, и со Комити на фудбал.... Објасни ми го тоа, и имаш од мене што сакаш... Лозари барем знаат, навиваме за секој тим што е од кавадарци, секако Тиквеш во прв план, но секој тим од кавадарци ја има нашата подршка :baeh::baeh::baeh:

Да бе, сите ултраси од МК се у Кавадарци и сите се Лозари...Почни од Зизи-берберот па преку Воџа-Манџаре и многу далеку ќе стигнеш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom