Тифозите од Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата ILE F.A
  • Време на започнување Време на започнување
ne me razbravte, jas ne rekov kako poedinec, tuku, opsto, deka Aerodromskata e najjaka !!!

Аerodromska kletva e najjaka.. go kolnevme zlatevski, edvaj se spasi, vrba go prokolnavme, videte sto mu se deseva(zemjisteto i golemi semejni problemi) lani strumica ispadna... ne si igrajte... :):):)
Pred 20 godini nekoj na vas vi udril kletva,koj i do den denes trae,uste kolku i ke trae samo bog znae...zatoa ne veruvam deka aredromskata kletva e "najjaka":toe: pozz..

Легендата кажува дека на мајсторите што ја граделе салата им останале должни па ја проколнале клубот што ке игра да не освои титула хахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Легендата кажува дека на мајсторите што ја граделе салата им останале должни па ја проколнале клубот што ке игра да не освои титула хахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

jas znam prvoto finale ljiljak vlegol... toj bil malerot

Ја знам Драги седнал на кења ама капакот му бил кренат и пропаднал во шољата:kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom