Колку ви значат модните марки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Појма неам од марки, ептен шо ќе слушнам од другарки....
Глеам да биде по мое т.е. да ми се совпаѓа со стилот....повише од 3 000 не даам за било кое парче облека...златно треба да биде :icon_mad::icon_roll

ThA-BiTcH напиша:
Еј даа!
Zara i Bershka!
квалитет, марка + евтино!
мерациии
за 100 евра....4 пара панталони + 10 блузи успат и накит ќе си земеш нешо:icon_lol:

hahah i jas od tamu si pazaruvam i toa samo na popust!!! za 100 evra ke se oblecesh od glava do peti...jas ne sum po markive...gledam dali mi e stil i kako mi stoi ali mnogu mi e biten materijalot od koi se izraboteni bidjeki znam da se privrzam za nekoi parcinja obleka i da gi nosam so godini...koga kupuvam obicno kupuvam koga ima popusti i za slednata sezona....znaci ne odam po moda ne me interesiraat boi koi se nosat u sezona i slicno...prvo pipam materijal pa gledam model i kako mi stoi...bash mi e gajle koja marka se i koj butik e...a pari ne davam mnogu do 1500 najmnogu za edna rabota bluza ili pantaloni ili sukna...ali kaj mene ima i neshto drugo....mozam da dadam i 15000 den za cizmi ili sandali...ako epten mi bodnat oci i se zaljubam vo niv...najmnogu pari imam dadeno za cizmi nekoi se i marka ama nema vrska imam preku 20 para...e toa mi e fetish:icon_lol:

Ne da ne mi e vazno...nego ICh ne mi e vazno:).Cak sto vise...i ne sakam da bidam "podvizna reklama" za onaa ili ovaa marka..vazno e da mi stoi dobro i da mi se svigja na mene..a sto ke kazat drugite...:baeh: (citaj: ic ne mi e vazno:) ).Ama fakt e deka ako sakas kvalitet ke moras malku podlaboko da si brknes u dzepcheto i da si kupis nekoe parche so ime(bilo koja marka)!

ич не ми значат

нека и адидас и обибас (како што го има на бит пазар) :)))))) предуслов ми е да ми се свиѓа

важни ми се марките кога купувам работи од технологијата

Ја се замарам.. све на мене е Дизел, Риплеј, Енерџи. И плаќам. Имам една маичка од 7000 и едни фармерки од 13500 и горд сум на нив кога ги носам низ град.

асда

Angela напиша:
Priznavam samo marka - i toa elitna... garderoba, obuvki, kozmetika i se po red. No ne znachi deka sum snob ili podvizhna reklama.

Ма могуче и не си сноб и подвижна реклама...

Офчар напиша:
Ја се замарам.. све на мене е Дизел, Риплеј, Енерџи. И плаќам. Имам една маичка од 7000 и едни фармерки од 13500 и горд сум на нив кога ги носам низ град.

Лажеш! Пер, ако му се свиѓа на некој и има пари да ги плати нека фрли толку и нека ги носи! Со тие пари јас би направил многу други работи!

а, се дешава за кајш да фрлам пари. Ако е убав. Ама па убав и ефтин не сум нашол досега

Облеката го прави човекот.

Јас фрлам пари за облека и не ги жалам. Некои работи од странство што ги платив во десетици и стотици евра не ги ни носам, ама битно сум задоволен.

Сакам да носам марка, ме исполнува.

ја па тебе те сметав за андерграунд типче, а тие не се баш по фенси марките

Убавиот вкус не е својство само на фенси или не фенси типови.

Јас на пример и да пијам пиво во парк, морам да сум во најновиот модел од Револушн.

пер и ја поштувам мави, кенвело и слично, ама за во парк нема ништо боље од хавајка може да биде и од шутка и од квиксилвер

Dimitarc напиша:
пер и ја поштувам мави, кенвело и слично, ама за во парк нема ништо боље од хавајка може да биде и од шутка и од квиксилвер

квиксилвер е невкус.

реков.

само дизел, енерџи и риплеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom