Garena Општо

• Креатор на темата Креатор на темата LimpeX
  • Време на започнување Време на започнување
Сега кога креирам на Гарена и играме некое време и пишуваат дека имаат лаг и сеа бараат од мене да ставам тунел!Знае ли некој како се прави тоа?

Сега кога креирам на Гарена и играме некое време и пишуваат дека имаат лаг и сеа бараат од мене да ставам тунел!Знае ли некој како се прави тоа?

Alt+Tab, па десен клик на батето и барај tunnel.
Можеш тоа да го правиш на сите што влегуваат во играта т.е. пред да ја стартоваш играта.

Alt+Tab, па десен клик на батето и барај tunnel.
Можеш тоа да го правиш на сите што влегуваат во играта т.е. пред да ја стартоваш играта.
Oк фала најдов!:vozbud:

Денес нешто изгледа имаат проблем со серверите или само кај мене не е нешто во ред :toe:

Помошшшш!!! Секад коа ке се пуштам на гарена се е нормално ама коа ке дое дотата да ја пуштам ми се праи на мн мало прозорче и неможам да го зголемам, и најнормално неможам да играм стрелката излегува од прозорчето.
Некој да не знае шо е проблемот.
Ох цело време мислам да не е дека иам Виндовс 64 битен (оригинален е :wink:)

Помошшшш!!! Секад коа ке се пуштам на гарена се е нормално ама коа ке дое дотата да ја пуштам ми се праи на мн мало прозорче и неможам да го зголемам, и најнормално неможам да играм стрелката излегува од прозорчето.
Некој да не знае шо е проблемот.
Ох цело време мислам да не е дека иам Виндовс 64 битен (оригинален е :wink:)
Па дај скринШот.

нема веќе проблеми некако со крајни маки го напраиф :wink:

eee преку курац ми е веке понекојпат кога не бива да направам..
Абе видете го оклучив пц, и флегов во Гарена и нешто ми пишаше но немам снимано.
Па после отидов во Garena фајл-от ја избришав само играта а не биваше друго да бришам :@ И сега не можам ни да флезам на гарена НИТУ ПАК ДА ЈА БРИШАМ од Control Panel:@ Многу се нервирам !! Еве ви и ss па видете зошто само немојте да ми кажете да го носам Pc на форматирање тогаш најмногу се нервирам ! Ај плс HELP !!!!
1zp0284.jpg

eee преку курац ми е веке понекојпат кога не бива да направам..
Абе видете го оклучив пц, и флегов во Гарена и нешто ми пишаше но немам снимано.
Па после отидов во Garena фајл-от ја избришав само играта а не биваше друго да бришам :@ И сега не можам ни да флезам на гарена НИТУ ПАК ДА ЈА БРИШАМ од Control Panel:@ Многу се нервирам !! Еве ви и ss па видете зошто само немојте да ми кажете да го носам Pc на форматирање тогаш најмногу се нервирам ! Ај плс HELP !!!!
1zp0284.jpg

Треба да се логираш како администратор. И тоа ке ти го реши проблемот.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom