Божино
4815162342
Еве линк од „Прирачник за анти анти алкохоличари“.
Ако имате за „Гол човек“, do tell.
Едитирано од модератор.
Едитирано од модератор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Евелинк од „Прирачник за анти анти алкохоличари“.
Нема потреба од ваков коментар, книгата Гол човек и Прирачник за анти антиалкохоличари се само еден доказ за што се мисли човек за себе . А и онака тој има и респект и право за да напиши книга, и онака има проживеено појке од 1 живот ...Али секој си има свое мислење . поззИгор Џамбазов заглавил пак со пари, напишал лањо за себе, сите да го жалат и да речат колку е тој искрен, кутриот, си кажа колку бил безвезе, за повторно да стане интересен и во центарот на вниманието, а попатно да направи некој денар. А бе ајде, креле, малтивода, клатикуре џаначко и пијандурско-коцкарско кое пати од комплекси и сака да биде во центарот на вниманието.
Коњина.
i jas mislam deka e Mujo zatoa so ima eden del vo knigata kade sto Igor vika: ''Baba trebase da me nosi vo Afrika'', a Mujo imal imot vo Afrika..Горан Георгиевски - Мујо е убиен на 4 април 2005 година. А на крајот на книгата пишува дека е печатена во Септември 2005 година. Така да најверојатно тој е Баба. Плус се совпаѓа делот со викендичката што тој ја имал во селото Пелинце на македонско-српската граница.
Гуру Харе - Гуру Харе
Џаки - Џаро
Надвојводата Гиго - Сашо Гигов Гиш
Мирна - Мирка Велиновска
Неделко - Миленко Неделковски
Анго - Би требало да е Аце, бодигардот на Игор
Годо ќе ти пишам пп мое мислење,за да не се отвораат тука непотребни дискусии.
Мислам и дека владиката Наум беше спомнат.
и Баба никако да ми текне кој е