Доброволен прилог за Стормејнџел + децата (идни)

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Веб-сајт
maddox.xmission.com
Ја отворам оваа тема за да се солидаризирамке со маката на нашиот форумски колега и пријател Сторми, кој замина гурбет, по беспаќата светски и белосветски, трбухом за крухом, по милата му женичка во Звицерланд, во Зурич (Цирих), со цел да прави деца и живее среќно, но како што кажа на една друга тема, нема доволно материојални средства и затоа оваа идна 2006 година, за жал, нема да прави деца. Со тоа не се согласувам и велам, сите по некој денар, евро, долар и ќе закрпиме за барем едно-две деца да може да си направи и да си ги организира во убава живеачка.

Што велите, дали сте за.

Јас, давам 10 евра, сега за сега. Кој колку нека пише, а ќе се организира жиро-сметка, гулаб писмоноша, УЧК таен канал или слилчно и парите ќе му бидат доставени.

Ајде, да го видам вашето срце и душа во поглед на оваа мака гостиварска Стормејнџелова.

епа ај и јас ко тебе ќе дадам 10 евра, па ако ептен е густо ќе пуштам уште некое евро:pos::pos::pos::pos:

Ти, Гижо, скини се скурца. Како што ќе му се? Па да има бе борци, јунаци!

А УЧК шо да прае??
Или давај пари или гитла од туека.

Ја еве, за инат давам уште десет јевриќа!

:))))))

да те изнервирам уште малце да дадеш уште 10 :))

Ве молим вас,
Јас више не играм со вас брнато. Вашата крава има поголеми рогови.
Ауфвидерзехен иако Хитлер е педер.

Дајте помогнете, аманте жими да ти ебам комшиката.
Јас и преку вас но повеќе зад нас сакам вие да сте она што не сте биле додека сте сонувале за златно славејче и џингрлака џинги цак.
Жими вујна, сите ве сакам.... а и јес оф скроз.
Ај да не ви речам уште нешто друго, нека остане тајна.

Фала
И не мора аплауз

strumics напиша:
ja imas mojata neogranicena podrska i materijalna pomos ogranicena so ramkite na mojot minimalen semeen budzet.
Наизменично ти се заблагодарувам за твојата великодушност и особено сакам да искажам длабоко покајување за бурекот со месо а особено за јогуртот кој што беше сервиран ладен а чајот иако топол немаше шеќер од познато рамковни срања.
Вас а и вам, јас а и нам ви посакувам сФе најдобро

ja vidov temata se skinav od smeenje...:pos: aj ako sobirate pari ...moze i mene ke me ubedite da pravam deca:pos: jas ke dadam za stormi ako treba i 10 $ ako napravi prvo pa dvojka :) nemora da bidi mashko...

neka kazi akaunt...da mu pushtime da si planira :)

Вака сеа : ја некни си ги истрошив сите кешунарци у Париз за да си купам замена за скинатите гаќи. Немам кеш ама имам цел тон газобришен папир, пелени, вазелина и такви ”аксесориз”. Може да дадам у натура т.е. да снабдам за година-две наместо жиро сметка некоја да полнам? :raz:

Сторми - од мене пелените па деците нек серат и мочаат колку сакаат :wink:

од мене имеш подршка! Материјална и психичка!

Моето неродено дете и јас искрено ви се заблагодаруваме и воедно ви посакуваме среќни празници со песната Пушти ме да излезам испеана од групата Зајдисонце у темнина.

Хехехе, ти реков Сторми дека има луѓе на сФетов кои ќе се нјадат да помогнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom