Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немојте глупи одговори во стил Не и толку. Кажете зашто не е демократска и дадете споредба со други земји за да видиме што тоа толку Македонија заостанува зад нив.
ne e, ama sto e demokratija? vladeenje na narodot? A sto e narodot? Ovci? Znaci budala uci pobudala.
Не би рекол и тоа е целава поента на темата. Бугари има и во власта ама не смеат отворено да се декларираат за такви па затоа ја сметаат Македонија за недемократска земја. Ама па како да му дозволиш на Бугар да има исти права како тебе кога тој те негира кај ќе стигне.Па зависи за кој како, и зависи за какви случаеви станува збор!
За ромите дефинитивно не е, зашто живеат уште под картони. Се си е според сталежот јас мислам, како иде нагоре така е се подемократска!![]()
и повеќе од демократска
јас не сум слушнал на друго место малцинствата од 20% да имаатеднакви права со нациите со 68% застапеност![]()
јас не спомнав власт колку што знам!Не би рекол и тоа е целава поента на темата. Бугари има и во власта ама не смеат отворено да се декларираат за такви па затоа ја сметаат Македонија за недемократска земја. Ама па како да му дозволиш на Бугар да има исти права како тебе кога тој те негира кај ќе стигне.
Ти не спомна ама на тој што ја отворил темата му е меѓу другото целта да се оцрни Македонија и една од причините зашто сака да ја прикаже нашата земја како недемократска кога реално гледано не е ништо полоша па ниту подобра од сите балкански па и европски земји.јас не спомнав власт колку што знам!
:nenene:
и повеќе од демократска
јас не сум слушнал на друго место малцинствата од 20% да имаатеднакви права со нациите со 68% застапеност![]()