Не разгледав дали има ваква тема. Сепак еве ја пишувам. Моите две најомилени групи во борба една против друга. Кој ќе победи. Ја не гласам пошто неможам да се одлучам. И двете за мене се мајстори. Кажете го вашето мислење.
SOD momentalno e podobar i popularen od Linkin Park a inace se podobri mislam voklaiot na SOD e podobar od LP (ovoj chester se dere samo dodeka SOD ima kako operski glas ) i u kvalitet definitivno SOD se podobri
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.