LP Fan
Mike Shinoda
- Член од
- 10 мај 2006
- Мислења
- 117
- Поени од реакции
- 1
Да. Точно
Ова беше добро размислување. Секој бенд почнува од некомерцијала. Ако станале после комерцијални немора да се мразат. Јас ги мразам новите песни. (ако новиве песни имаат врска со рок ја сум радијатор што работи на сулфурна киселина). Сепак старите песни се закон. Добро. Сега сакале да ги слушаат сите а не само некој ко мене и затоа ги направиле песните како:Numb, Breaking the Habbit, My December. Слушнете ги па ќе ви стане јасно што е ова. Старите песни се добри. Ако можеш да ми ја дадеш снимката во клуб што свиреле.
IGI напиша:hahhahhahahahaaha lelee......neznam kogo prasa ali eve ja ke ti odgovoram. NE baram metal. A toa sto naogam e nu-metal i rapcore. Sum slushnal nad 100 pesni, i nekoi od niv snimeni po klubovi dodeka ne bile popularni. Glasot na Chester mnogu mi se sviga. Tekstovite neznam kako zakluci deka se od tretoodelenec napisani. Poveketo od niv se psiholoski so skrieno znachenje koe retko koj moze da go razbere, a isto taka i ne e cudno sekoj na svoj nacin da go razbere. Dete bi go napisalo toa?? wtf? Odi frli se vo Vardar.
Ова беше добро размислување. Секој бенд почнува од некомерцијала. Ако станале после комерцијални немора да се мразат. Јас ги мразам новите песни. (ако новиве песни имаат врска со рок ја сум радијатор што работи на сулфурна киселина). Сепак старите песни се закон. Добро. Сега сакале да ги слушаат сите а не само некој ко мене и затоа ги направиле песните како:Numb, Breaking the Habbit, My December. Слушнете ги па ќе ви стане јасно што е ова. Старите песни се добри. Ако можеш да ми ја дадеш снимката во клуб што свиреле.