EXIT 09

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Види бе друже, вака или така се е луксуз ако претходно не си го испланираш соодветно и си ги собереш потребните пари...ти гарантирам дека со нецели 200 евра па и помалку се поминува топ на фест ко Егзит, е сега зависи кој колку сака да се журка...јас сум полн пансион на пример, али батали ме, само пример давам...поздрав и убаво лето на сите

Јас вечерва тргнувам со автобус, 1900 е повратна до Белград. Еден ден порано идам, за да фатам подобро место во кампот и малку да го прошетам Нови Сад, одличен град е. Што се однесува до цената, со 200 евра екстра ќе си поминеш, и тоа вкупно со се карта и смештај, јас веќе 5 години идам и мислам дека скори никогаш немам потрошено повеќе од 50 евра за џепарац за 4 дена. Не се луксузирам, нормално јадам и пијам

Епа другар се гледаме таму, како и со Точкестиот...поздрави је поздрави :icon_lol:

Wuuuha, после два месеци чепкање на картата и мотање низ раце СИЛНО СВЕТНАЛ ДЕН.
Временските услови за Нови Сад се следните
picture2xbc.png

шо значи би можело да има еден ден дожд али тоа не ми пречи ич, битно ќе ги видам Чејс енд Стејтас мај френд, Продичи, Меднес или Марчело прашање е сега, Пети Смит, Енди Си, емси Дајнамајт, Лили Ален, Моби, Корн, Крафтверк енд мени мор мадафаказ
Се глеаме у Фторник со извештај. Ранец спакуван, све спакувано уште да дојде 23:30

Ај да си прашам ја, ке има ли линк(стрим) каде што ке можаме преку интернет да гледаме, директно се разбира ???

Ај да си прашам ја, ке има ли линк(стрим) каде што ке можаме преку интернет да гледаме, директно се разбира ???

Има на RTS 1 и 2, види на интернет има стрим кај нив на сајтот или на ТВ.

А тука имаш распоредот што и на кој нивни програм ќе дават.

Има на RTS 1 и 2, види на интернет има стрим кај нив на сајтот или на ТВ.

А тука имаш распоредот што и на кој нивни програм ќе дават.

A ова ќе даваат на националната РТС, или на онаа РТС што иде преку сателит? По што мислам дека не им се исти програмите...

A ова ќе даваат на националната РТС, или на онаа РТС што иде преку сателит? По што мислам дека не им се исти програмите...

На националната, ќе треба да се најде стрим од таму...

Dance arena ке ја пренесуваат на РТС 2 ај нека најде некој линк оти сите за сега што ги проверив се невалидни нешто,во 1 часот после полноќ почнува емитувањето белки некој ќе најде до тогаш.

Чекајте малку, зошто сега шишува од 01:00-02:30 Други програм Мајн Стејџ (бендод)

Што е финтата која им е другата програма оваа што ја немаме на кабловските ли ? Оти имаме една на кабловската на таа ли е или друга е???

Чекајте малку, зошто сега шишува од 01:00-02:30 Други програм Мајн Стејџ (бендод)

Што е финтата која им е другата програма оваа што ја немаме на кабловските ли ? Оти имаме една на кабловската на таа ли е или друга е???

Ти имаш РТС сателит, значи нема шанси да глеаш таму пренос пошо не го даваат...
Тие шо имаат сателитска антена (читај како мене :)) ) може да гледаат на РТС 1 и РТС 2 т.е. истите програми шо се емитуваат у Србија ...
А РТС сателит не се емитува у Србија ...

Ти имаш РТС сателит, значи нема шанси да глеаш таму пренос пошо не го даваат...
Тие шо имаат сателитска антена (читај како мене :)) ) може да гледаат на РТС 1 и РТС 2 т.е. истите програми шо се емитуваат у Србија ...
А РТС сателит не се емитува у Србија ...
Свакам.

Епа поголем малер од мене нема, тоа си го знам јас :((
Ајде ке гледаме на стрим ...

Кој фаќа РТС 1, вечер у 23.30 е Лили Ален ...
На РТС 2 , од 2 до 6 е денс арена, па кој нема каде нека дое кај мене фешти да праиме ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom