dreambox+шеринг [ cccam ]

• Креатор на темата Креатор на темата taratur
  • Време на започнување Време на започнување
1500 денари, ама штом не ги отвара HD каналите тогаш подобро да платам за Dreambox HD8000se. Ви благодарам за советите. :)
Koristam cloudibox2 plus , I sum prezadovolen . samo neznam kako DA stavam lista za IPTV . razgledaj go resiverot

85 evro od aliexpress so besplaten shiping do doma
Poeftino a od ista zemja go kupuvas.
da znam deka tolku e cenata na aliexpress, samo dali se carinat na granica resiverite , zaradi toa sto neznam dali se carinat ne poracav od aliexpress , i plus cekanjeto okolu 20 -30 denovi , ako znaes odgovori dali se carinat na granica :)

Јас постојано порачувам ситна техника од Aliexpress, последно што порачав е телефон Lenovo и не ми го царинија. Слушнав нешто дека под царинска постапка подлежат само брендови за кои веќе има овластени дистрибутери во Македонија. За Cloud iBox и сличните на него нема увозник во Македонија така да не би требало да подлежат под царинска постапка
Единствено може да бараат да им платиш 18% ДДВ од сумата од која си го купил ресиверот.

А да ве прашам, еве гледам дека има DVB-S и DVB-S2 ресивери. Која е разликата помеѓу овие двата и дали е грешка ако порачам DVB-S2?

Dvbs2 e hd rezolucija a tebe takov ti treba i ako kupuvas kupi ili dreambox ili cloud od aliexpress i pisii im da ti stavat pomala cena na paketot za da ne te zarinat takvi raboti

Dvbs2 e hd rezolucija a tebe takov ti treba i ako kupuvas kupi ili dreambox ili cloud od aliexpress i pisii im da ti stavat pomala cena na paketot za da ne te zarinat takvi raboti
Јасно е сега :) Инаку, после дооолго време двоумење дали да се префрлам на сателитсла или не, завчера конечно купив половна антена со мотор, па сега најверојатно ќе земам Cloud. Е сега, предложете ми квалитетен шеринг?

Јасно е сега :) Инаку, после дооолго време двоумење дали да се префрлам на сателитсла или не, завчера конечно купив половна антена со мотор, па сега најверојатно ќе земам Cloud. Е сега, предложете ми квалитетен шеринг?
eve zemi go ovoj
http://www.aliexpress.com/item/New-...e-Receiver-Linux-OS-Free-IPTV/2001727406.html

jas zdravje ovoj go kupuvam od aliexpress bolje e od 2kata

a eve vi najevtina 2ka na aliexpress:
http://www.aliexpress.com/store/pro...eiver-Linux-Os-Support/302695_2001347481.html

Имам на лагер се !!

Продавам нови сателитски ресивери,
со фискална сметка и гаранција од 1 година.

Dreambox 800 HD SE Wi-Fi = 11.000 денари
Dreambox 500HD = 10.400 денари
Cloud Ibox II plus = 7.000 денари
Vu+ Zero = 8.000 денари
Golden Interstar Voyager I = 5.000 денари
Golden Interstar HD CA CLASS = 2.200 денари
IPTV ресивер MAG250 = 6000 денари

Сателитски тањир, LNB
Offset 100cm = 1500 денари
LNB = 400 денари

DiseqC мотори
Powertech DG-380 = 3300 денари
POWERTECH DG-240 Ultra Speedy = 3300 денари

Собни антени за дигитална телевизија

Iskra G-2235-10 = 800 денари
Infinity DVB-T антена = 800 денари

Целата опрема е со издавање на фискална сметка од денот на вашето купување.

Имам ресивер Katherin 910hdtv некој добар шеринг и колку може да ме чини, и дали може овој ресивер да се употребува како iptv

Има ли некој искуство сс купување ресивер од али експрес? Како идев царина и ддв зашто наша државичка е непредвидљива може и да ти одере кожу. И куде би била добра солуција од Мк да се погледнев цене и евентуално да се купи ресивер ХД. Поздрав

Има ли некој искуство сс купување ресивер од али експрес? Како идев царина и ддв зашто наша државичка е непредвидљива може и да ти одере кожу. И куде би била добра солуција од Мк да се погледнев цене и евентуално да се купи ресивер ХД. Поздрав

За што рисивер? Сателитска/ХД? IPTV? Буџет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom