Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
кои играчи?

Се надевам нема да ја е овај поарно Лембанов нека го клат и нека пропадни сезоната, најлошото можно решение е овај.

Знаат дека џабе ќе ги даваат парите :P
Во право си во ЛШ немаме многу што да направиме а домашното првенство секако пак ке бидеме шампиони.

кои играчи?

Сигурно да се побара(ше) како со Алонсо, во втора или трета Бундес или Асобал има јаки "анонимуси" тренери техничарчиња кои ја негуваат познатата шпанска школа...Така беше и со Маковеј..Муабето ми е Катар и сите таму платенички лиги без константност и школа со инстант резултати сигурно НЕ СЕ РЕПЕР!!
Таман ќе се тргни со играчи, тренерот "утка" или обратно..
Не знам кој му скаутира али имаја доволно време да најдат ваков калибар на тренер. А дека Дидиер или Дејвис ќе ти дојдат тука сигурно се разбира треба кеш али тие си носат и мини екипа, помошници и тие треба да се платат...
Така да ако се финансиите причина за овај потег можда до негде ќе сфатам...Се друго е разочарување, бар за мене..Третава година треба да е круна на се...И на стабилност и уиграност и психолошко созревање да веќе не губиме дома без везе, до газење во гости како шо и ја зедовме титилата...
Да се надеваме дека до последно нешто ќе улета, иако 24 вести не пишат туку така ако немаат инфо o_O

Последно уредено:
Искрено со оглед на ситуацијата, можеби најарно е со Раде Стојановиќ да се оди. Барем тој ги знае горе долу играчите и може да донеси каква таква стабилност. Во ЛШ секако ќе бидат аутсајдери, тешка е групата, мали се шансите за подобар скор од лани. Екипата е сличен квалитет.

Да се носи рандом тренер, само колку да е странец, не знам колку има логика.

П.С. Инаку не значи дека е лош овој ама не е очигледно дека е подобар од нашите, па во таква ситуација не знам дали има потреба...

На форумот има се и сешто ама се мислам дека будала како @kano нема ни приближно. " ne e namestena od klubot/rakovodstvoto nego od borko zaedno so trenerot i uste nekolku poedinci plus sudii, prakticno federacijata. " Борко ги наместил да изгубат, вака да се тешиш е идиотски. Борко е најголемиот анти Битолчанец а ги наместил оти немало да играт ЛШ поради ЕХФ синкир некој ќе ги тераше да барат вајалд карта пак ќе си играја ЛЕ. Уште долгу ќе бидат ништо повеќе од сенка ова година да се радват ако и втори завршат тимот му е како вомба не се знај кога ќе пукни.

najdobro tretirani polupropadnati i propadnati igraci vo istorijata na rakometot
samo bojata shuba za oko zelena sigurno utre za prviot tim e spremna i plava kombinacija

najdobro tretirani polupropadnati i propadnati igraci vo istorijata na rakometot
samo bojata shuba za oko zelena sigurno utre za prviot tim e spremna i plava kombinacija
Една со публика да изненадат со било кој Охрид, Алкалоид или Ватростална ќе биди доволно оти годинава ќе биди дупло појако првенството од лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom