Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ако де имаат право да си фантазират. На Михајло 10 дена не му се збораше а на овие уште им треба да го процесираат шо значи скандирањето на капитено.

А се дотогаш можат да си ја пејат

Како беа тие фазите негација,тага па нервоза, изгледа послем два месеци “едуцираните” се во прва фаза заглавени така да уште долго ќе ги демнеј поразот. Мене па од Мај наваму една друга ми е омилена од Владо често си ја пуштам а мислам дека треба секоја наша утакмица да ечи

https://youtu.be/CCS9Ee8_q2Q?si=krhha1qzUv3qyUbt

Abe nie surite nisto ne znajme,oni pocnaa da pratat rakomet od 2014 od erata na Samsonenko I sega idioti I paraziti ako Kano ke ti delat pamet.Ako taka vi e poles da go prebolite gubeneto na titulata na domasen teren togas ok e.
Ubo ke bidi I naredna sezona da ni ja podarite ama ovaj pat dvojnata titula.

Ако де имаат право да си фантазират. На Михајло 10 дена не му се збораше а на овие уште им треба да го процесираат шо значи скандирањето на капитено.

А се дотогаш можат да си ја пејат

Немојш така да гледаш на работите .
Михајло уствари збораше , ама изјави дека не збораше за да не го сетат дека ни ја даде утакмицата за доброто на мак ракометот :)))

Немојш така да гледаш на работите .
Михајло уствари збораше , ама изјави дека не збораше за да не го сетат дека ни ја даде утакмицата за доброто на мак ракометот :)))
nekev da komentiram ama aj ... imam screenshot od sezonata 2023 kaj so borko govedoto tvrdi deka vardar ke ja zemi titulata a pelister kupo so na kraj ispadna skorz netocno i jas kako individualec nekam da vervam vo tie lajna deka ja namestija i pazi borko ja namesti pelister da osvoj vazi nema greska ... od cel ovaj muabet me zacudi samo sajbero so nema navika da pljampa bez veze nesto ama eve za se ima prv pat i se nadevam posleden ... bina namestija da slavat valdo janevski go kaparija i na krajo izelze deka cela bt znaese osvem nie so umirame na tirbina ne znajme ama ete sajbero i kano se dogovrija so bokro da ni ja dat ... fala brat eve fala ke vi recam ... imam mnogu poke da kazam ama ke se vozdrzam oti luge od grupata (so strasno gi cenam i postovam) mi se ljutat za dobroto na mk kako so ja pustivte vie za dobroto na mk pa ke zavrsam ovde
i za kraj bitno e vas ko ke vi zezi za nesto se obedinvate so nas a ko ke e obratno koj ne eba ... epa jas nema poke da sum del od takov cirkuz fala prijatno
F690F958-AD25-4B9E-8D98-F36C749B9B0B.jpg

Малку ретро за штимунг:cool:(y):uzi:

П.С. Секоја чест за Златко Калински како коментатор.. Овие мивките од МТВ сега можат да учат...Чоекот од Скопје но без разлика тогаш Пелистер беше алфа и омега и то беше факт и признато како треба и потенцирано!
Се коментира реално и се бодри МКД клуб а не само локал патриотски како шо резил коментираат сега. Срам да им е!
И се на к..о Пелистер е шампион!

Малку ретро за штимунг:cool:(y):uzi:

П.С. Секоја чест за Златко Калински како коментатор.. Овие мивките од МТВ сега можат да учат...Чоекот од Скопје но без разлика тогаш Пелистер беше алфа и омега и то беше факт и признато како треба и потенцирано!
Се коментира реално и се бодри МКД клуб а не само локал патриотски како шо резил коментираат сега. Срам да им е!
И се на к..о Пелистер е шампион!

Најголеми фаворити за тренери засега остануваат истите Дидиер Динарт и Давид Дејвис, ама овие нашиве некако заспано ми делуваат

Не е можно толку да се касни, лани мислам на 20ти припремите почнаја.

Ни едниот ни другиот, изгледа некој словенец ќе е, објавен ќе е деновиве....
Не му се дава некако пари и два играчи од пред нос избегаја....
кои играчи?

Ни едниот ни другиот, изгледа некој словенец ќе е, објавен ќе е деновиве....
Не му се дава некако пари и два играчи од пред нос избегаја....
Знаат дека џабе ќе ги даваат парите :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom