Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisto strasno vo ponedelnik ke igrat na Tumbe kafe,Pelister ko ke e domakin vo to kolo,a i koj ti odbiva 500€ od utakmica.Како бе градски му го дадоја![]()
Што е работава, зошто Младост Ц.Д. ќе игра на Тумбе Кафе. Ова им е привремено или за цела полусезона ќе е?
Шкупи 1-2 ГостиварОпа
Па може преку бараж ако влезете.Ѓорче влегува прва лига не се радувајте каков гостивар какви цареви дворови?![]()
Зошто преку бараж? Гостивар е на достижни 5 бодови само што шкупи им ја пушти на гостивар иначе разликата ќе беше преполовена. Викендов против шкупи мислам дека играме ако нив ги тепаме повеќе од сигурен сум дека втората позиција ќе биде резервирана за нас.Па може преку бараж ако влезете.
Ама треба и две утакмици Гостивар да чекате да кикснат, а вие се да победите, а знаеме ако им влегле некој парички, ќе почастат некој екипи поризични, плус и пола им се братски екипи, па како овие од чаир ќе им ги пуштат.Зошто преку бараж? Гостивар е на достижни 5 бодови само што шкупи им ја пушти на гостивар иначе разликата ќе беше преполовена. Викендов против шкупи мислам дека играме ако нив ги тепаме повеќе од сигурен сум дека втората позиција ќе биде резервирана за нас.
А помеѓу себе нема потреба да играме со гостивар? Ти ептен му ја претера ние све треба да тепаме до крај, а нив нека им ги пуштаат.Ама треба и две утакмици Гостивар да чекате да кикснат, а вие се да победите, а знаеме ако им влегле некој парички, ќе почастат некој екипи поризични, плус и пола им се братски екипи, па како овие од чаир ќе им ги пуштат.