Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
1. Teteks -------------35
2. Sloga Jugomagnat --34
3. Belasica ------------33
4. Bregalnica Stip----- 31
5. Drita ---------------30
6. Lokomotiva---------27
7. Miravci -------------26
8. Shkendija HB -------25
9. Ohrid --------------23
10. Skopje ------------20
11. Kozuf -------------19
12. Cementarnica 55-- 18
13. Novaci ------------15
14. Madzari Solidarnost-10
15. Nov Milenium------ 10
16. Vardar Negotino----10

Табелава... :vozbud: Борба борба... :olee:

Па се знае кој може да биде прв, идемо догодина у прва лига, тек тогај ќе вида што е навијање :) Иако не треба да биде таке ама јбг таков е народот, ако играш со појаки тогај има публика, ако не здравје...

Zdravo na site,ete sega se registrirav bidejki vidov nekoi mladi decki se obiduvat da pratat luzeri u prva liga,a go zaboravaat sabotskio mec.Pa kako ne vi e sram na nekoi od vas da kazete deka bevte pojaki od Ballistite,glasot ne vi se cuese vo nitu eden moment a zgora na toa vi ja najdovme slabata tocka da ve kutime do celost,se sekavate koga grmese stadionot TOSEEE PEDERRRR.:D....Shkendija i Slloga odat direktno,a za baraz ne me boli k.................:baeh:

Zdravo na site,ete sega se registrirav bidejki vidov nekoi mladi decki se obiduvat da pratat luzeri u prva liga,a go zaboravaat sabotskio mec.Pa kako ne vi e sram na nekoi od vas da kazete deka bevte pojaki od Ballistite,glasot ne vi se cuese vo nitu eden moment a zgora na toa vi ja najdovme slabata tocka da ve kutime do celost,se sekavate koga grmese stadionot TOSEEE PEDERRRR.:D....Shkendija i Slloga odat direktno,a za baraz ne me boli k.................:baeh:

Еј мозок е чоеков....Тетекс заслужува да игра во прва лига а не вие неандарталци!

уште еден албански изрод... добро бе има ли еден паметен и со 2 грама мозок кај шиптариштава?

уште еден албански изрод... добро бе има ли еден паметен и со 2 грама мозок кај шиптариштава?

Ретки се многу...Инаку се гледа оддалеку неговата неписменост.За во година во втора лига го очекувам Кораб од Дебар!!

Tetova, vtor post i ban!
Ne ti gledam svetla idnina na forumov ako prodolzis da seres kako foka.
odmori tri dena, pa potoa rasprasaj se kaj drugite albanci, makedonci, turci, romi i ostanati na forumov koi se pravilata.
Bobi4e, ako ne prekines so nedoveten muabet ne samo od temava, tuku i od forumot ke te baniram.
jasno.

Toa vazi za site.

Ретки се многу...Инаку се гледа оддалеку неговата неписменост.За во година во втора лига го очекувам Кораб од Дебар!!

немаат шанси, 4ти се во Трета Лига Југо-Запад, со големо заостанување зад водечките...

Источно Македонско дерби на годината

Брегалница - Беласица
Почеток 14:00 часот
Градски стадион во Штип

Инаку ке биде фешта на Градски, Штипската Фаланга слави 20 години официјално постоење, со планира фешта со страстно навивање и пиротехнички материјал воедно се очекуваат и славните Ајдуци подмладокот на некогаш далеку прочуените навивачи на Беласица кои згаснаа заедно со клубот во последно време. Се надевам на ферплеј и коректно навивање за да се докаже и покаже на таканаречените навивачи на скопските и тетовските (со исклучок на Војводите кои длабоко ги ценам) дека овие два клуба може да ја понесат одговорноста за организирано навивање на репрезентативните натпревари ( а воедно и парите може да ги понесат и тоа ехеееее!).

:olee: __________________________________________________ _ :olee:
Фаланга __________________________________________________ _______Ајдуци

poleka no sigurno shkendija se kaci kon vrvot...idemo u prva liga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom