Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
при крај ми е договорот со ОНЕ,да останам на истиот или имате подобра опција ? каков користите и колку сте задоволни
благодарам,целам на фиксна и интернет за вообичаените 800-1000 МКД месечно@Roy Fokker ги заборавив и Оптика пакетите на Оне под услов да има покривање кај тебе.
http://one.mk/fixnettv-optic.html
благодарам,целам на фиксна и интернет за вообичаените 800-1000 МКД месечно![]()
zosto gi generaliziras rabotite- ? ako kaj tebe imalo problem, ne znaci deka sekade e taka, eve kaj mene Primer, od 2ri septemvri e konstantno ,vaka i kako jas da kazam deka ne cinivip comboM..... ?Прегледај го приврзокот 131809
Znaci vo odredeni reoni vo SK pogotovo- kade sto kupuvaja veke postoecki kabelski, ima problemi,i vo Prilep bese istoto pred nekoja godina koga ja kupija lokalnata kabelska,no nivnata mreza celosno ja isklucija i si pustika HFC (Близу е катастрофа, едвај чекам да ми заврши договорот, ако си задоволен од услугите и односот користи го тоа е твое право и не ти се мешам. Во последно време често разговарам со корисници на Близу и тие го делат моето мислење што значи дека не сум единствен, и секој кој би потпишувал договор со Близу убаво да размисли тоа е мој совет.
muabetot ti e na mesto : )Подобро прашање е Најдобар Интернет КАЈ вас, затоа што очгигледно зависи од локацијата. Во Скопје тоа е Телеком. Сега мерев и мерам од време на време мада знам исто дека е 49 Mbps download so 40 Mbps upload.
A da pises kouku paricki plakas za taa brzina?zosto gi generaliziras rabotite- ? ako kaj tebe imalo problem, ne znaci deka sekade e taka, eve kaj mene Primer, od 2ri septemvri e konstantno ,vaka i kako jas da kazam deka ne cinivip comboM..... ?Прегледај го приврзокот 131809
Znaci vo odredeni reoni vo SK pogotovo- kade sto kupuvaja veke postoecki kabelski, ima problemi,i vo Prilep bese istoto pred nekoja godina koga ja kupija lokalnata kabelska,no nivnata mreza celosno ja isklucija i si pustika HFC (
Hybrid fibre-coaxial) mreza nova i se si e ok,, toa sakav da pojasnam a ne deka jas ili ti se mesame vo nesto , sekoj so svoeto, normalno[DOUBLEPOST=1445983804][/DOUBLEPOST]
muabetot ti e na mesto : )