Најдобар интернет според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
@wot Нет-кабел и Кабел нет се купените кабловски во Струмица заборавив да пишам. Појди до некој од нив и прашај кога ќе стартува Близу за да знаеш отприлика.

@wot Нет-кабел и Кабел нет се купените кабловски во Струмица заборавив да пишам. Појди до некој од нив и прашај кога ќе стартува Близу за да знаеш отприлика.

Stvarno ova? Super znaci.
Net cable imaat mnogu podobar internet od telekabel ali od princip ne sum I'm korisnik.
Me ucenuvaa za da stavat bandera nivna u dvor, inaku nemalo da mi dadat da se priklucam.

Telekabel mene mi se predobri, dosta se stabilni poso nema preopteretenost na mrezata, ednas u zivot mi padnal net i dovolno brz mi e downloadot bez limit.
Ama toj uploadot me ubiva. Radi nego uste se ebavam so privatni trakeri.

Ke prasam denovive vo vip najdobro.

Net cable imaat mnogu podobar internet od telekabel ali od princip ne sum I'm korisnik.
Me ucenuvaa za da stavat bandera nivna u dvor, inaku nemalo da mi dadat da se priklucam.

Telekabel mene mi se predobri, dosta se stabilni poso nema preopteretenost na mrezata, ednas u zivot mi padnal net i dovolno brz mi e downloadot bez limit.

http://emagazin.mk/vesti/vest/8578?...panii-vo-strumica-kichevo-radovish-i-kumanovo

Они се купени од Април....
Така да оди во Вип и ќе ти кажат, пакетите на Вип се 100 пати подобри од Телекабел.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Можеби не е во соодветна тема прашањето али ме интересира..сакам да променам нет па дали ТЕЛЕКАБЕЛ ИЛИ БЛИЗУ..значи пакет со телефон тв и интернет,ваше мислење

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom