Опседнатост со идоли

• Креатор на темата Креатор на темата ani4
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ова ми се дешавало... :tapp: ... ја порано цела соба ми беше со постери со коле а и купуев списанија само за сликичината... :toe: ...ама тоа помина и после пројдов на рок групе и цела соба беше пак со постери, се додека мајками се изнервира и ми го искина постерот од Слеш по кој многу се изнервирав и ги искинав скоро свите постери освен на вратата од Џими Хендрикс, Ганс енд росес и сл... кој пред неколку месеца ги извадив и сега немам ниеден постер освен каледнари :pos: , не се секирај тоа е добро да се има идоли и сл. ама ако са Токио Хотел :nesvest::nesvest::nesvest: ...одма тогаш мора да се искорени :nesum:

хаха се сетив на моето детство, кога им кажував на машките дека сум мала за да се лапам а потајно бев заљубена во Тоше Проески. Имав негово CD иако сеуште немав на што да го пуштам па мама и тато ми купија нов систем специјално за неговиот албум кој btw го имав и на касета ама тоа не беше good enough. Во тоа време не знаев ни на мирц да се уклучам а и не верувам дека имаше којзнае што да се чита за него на нетов ама затоа бев страшно љубоморна на една девојка која играше до него на еден од неговите настапи па дури и ми се стемни коа ја видов истата на наредниот спот. Собирав пари 2 недели за да купам од едно маалско фото студио слики од негови настапи:pipi: а да и го бацував постерот од него кој ми беше над кревет секоја вечер пред спиење :) траеше се ова некоја година и потоа скрос заборавив на тоа се до овој момент кога ја прочитав приказната со сестра ти, ах спомени:pos2:

хах сосем нормална ствар:)
мислам дека сите девојчиња поминале низ тоа
јас пред 2-3 години бев вљубена во us5 и во Ричи, и јас ја трошев платата на моите за германски списанија кои не ги разбирав, цела осба ми беше со постери, на нет отварав само за да читам за нив, кога ги имаше на тв не искачав и памтам не бев на роденден кај другарка зошто имаше емисија за нив:pos:, дури и ми купија оригинално цд од нив што сеа не ни знам кај ми е...и јас паднав во депресија коа прочитав дека Ричи ке си иде од групата, но после сфатив дека џабе ми е се кога никогаш нема да ги видам а и ми здосадија со тек на време
и сега сум нешто слично по Кака ама подруго е ова но знам кај и да е ке ми здосади

ке и помине не се секирај:pipi:

хах сосем нормална ствар:)
мислам дека сите девојчиња поминале низ тоа
јас пред 2-3 години бев вљубена во us5 и во Ричи, и јас ја трошев платата на моите за германски списанија кои не ги разбирав, цела осба ми беше со постери, на нет отварав само за да читам за нив, кога ги имаше на тв не искачав и памтам не бев на роденден кај другарка зошто имаше емисија за нив:pos:, дури и ми купија оригинално цд од нив што сеа не ни знам кај ми е...и јас паднав во депресија коа прочитав дека Ричи ке си иде од групата, но после сфатив дека џабе ми е се кога никогаш нема да ги видам а и ми здосадија со тек на време
и сега сум нешто слично по Кака ама подруго е ова но знам кај и да е ке ми здосади

ке и помине не се секирај:pipi:

Да да јас најдобро се секавам....секој ден...Ало Стефан ај дои до кај мене да ми преведш нешто од германски на македонски:pos2:Еве ти списание преведувај па има после и на телетекст...и ај да беше нешо корисно...ти ме викаше да вршам превод за женската на Ричи:kez: ти текнува Мацо...брееј ко вчера да беше тоа....порасна ти мајку му стара:pipi:

Знам како е то :pos: Во моментов ми се дешават,Вес и Барби знает :pipi: ќе поминит,една фаза од растењето ни е :smir:

Ах мојот идол од пред 2 год. Му ги знам скоро сите финти

Aна, да не е групава Токио Хотел и ти да не си таа што е заљубена во нив?

Не, не се работи за таа група и мислам дека убаво напишав на почетокот дека сестра ми е таа која е заљубена во член на странска група, а не јас!

..остави ја!! Сето ова...и една фаза која нема бргу да пројде..ама кога ќе пројде ќе се смее сама на себе...ја бев ваке опседната со еден глумец...кој да ти покажам само се шо имам..хих од постери па до книги...и сеа кога ќе ми текна за што сум трошела пари....се смеам! ама прошло и готово...се надевам така и со неа =)

:wink:

Anyway, се согласувам дека ќе помине брзо.

Epa vaka... mojata sestra, koja inaku ima 14 godini e opsednata so edna rok grupa! trosi poveke od platite na mama i tato za da kupuva spisanija so niv (koi btw, ne ni gi razbira bidejki ne se na makedonski), celata soba mi e iznalepena so posteri od niv(i toa uzasno me nervira), gi uramuva vo ramki vo koi stojat semejni sliki, kupuva alki, bedzovi, lancinja, privezoci so niv, vo tetratkite go pisuva nivnoto logo, koga sednuva pred pc, non stop prebaruva novi informacii za niv i sl. toa vo pocetokot bese razbirlivo no nekako pocna da zabeguva. se obidov da i pomognam i da i kazam da ne se treska tolku po eden od clenovite na grupata za koj veli deka e 'ljubovta na nejziniot zivot'! moite isto taka se obidele da razgovaraat so nea, no taa veli deka ednostavno ja saka nivnata muzika i nema nisto loso vo toa. taa sega se naogja vo eden mosne osetliv period, navleguva vo tinejdzerstvoto i ne sakam da trgne vo pogresen pravec!

so, what should I do? :uvo:

Подхитно во санаториум да ја пратите!

A vo kogo e "zaljubena"?Jas slusham metal,imam idoli..mozhda mozam da ti pomognam..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom