WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање: Дали со купувањето на wotlk следи и бесплатен период на играње (30 дена можеби) или? :)

Не, 30 дена добиваш само со обичната WoW, експанзиите не додаваат време.

asdddq.jpg
:back:

Koj moze da mi dade odgvoro na ova prasajne:dur imav instalirano win xp na komot ja igrav wow so 60fps no od virusi morav itno da go formatiram i kladov vista black edition.Pomos.

Eden drugar na jovc episit

Koj moze da mi dade odgvoro na ova prasajne:dur imav instalirano win xp na komot ja igrav wow so 60fps no od virusi morav itno da go formatiram i kladov vista black edition.Pomos.

Eden drugar na jovc episit

И што е сеа проблемот немаш више 60 фпс ?

10 дк вс Sarth 3D , не се потребни лечачи више.

Играв само 3 месеци од тие 3 месеци со еден херој имав играно 1 month and 10 days , со другиот 10 days ...а имав и уште 5-6 Седумдески Фулл Опрема....значи , Во тие 3 месеци јас играв некаде....1 ипол месец WOW , еден ипол месец сум изгувил од животот...НЕМОЈТЕ ДА ПОЧЕНЕТЕ ДА ИГРАТЕ WOW , НИКОГАШ !

Играв само 3 месеци од тие 3 месеци со еден херој имав играно 1 month and 10 days , со другиот 10 days ...а имав и уште 5-6 Седумдески Фулл Опрема....значи , Во тие 3 месеци јас играв некаде....1 ипол месец WOW , еден ипол месец сум изгувил од животот...НЕМОЈТЕ ДА ПОЧЕНЕТЕ ДА ИГРАТЕ WOW , НИКОГАШ !

No Shit? ах бе дете колку време ја сум изгубил на WoW ти не си свесен. Ама мене уште ми се игра :pos2:

10 дк вс Sarth 3D , не се потребни лечачи више.

ова некако ептен чудно ми гледа... ко обичен моб да тепаа

Sakam da prasham.Vidov na eden profil i dosta po youtube deka rogue ima item sto moze da frli fire ili struja neznam sto e na protivnikot.Ama neznam kako se vika item Znam deka beshe gloves of the ali posle go zaboraviv,barav na wowhead ali nemozam da go najdam:(:(

Sakam da prasham.Vidov na eden profil i dosta po youtube deka rogue ima item sto moze da frli fire ili struja neznam sto e na protivnikot.Ama neznam kako se vika item Znam deka beshe gloves of the ali posle go zaboraviv,barav na wowhead ali nemozam da go najdam:(:(

Со Engneering професијата може да се прикачи ракетофрлач на gloves.

како се вика рецептот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom