WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Да не вајпнала во рајд на 1% и децава ја дупеле? :vozbud::pos2:

Абе да видеше ти кај мене на Skullcrusher коа бев кога се отвори Quel'danas.Стражари нема,целото место со коски направено.Неможеше кјор квест да се направи а да не ти се стават 200 души да те ганкаат.

E pa na Skullcrusher ako e bilo taka racunaj na Kazzak bese beter. Za djabe ne go vikaa PVP island. I mislam deka od togas lugjeto pocnaa da nosat PVP oprema dodeka farmaat. Znam deka imase slucka koga 2 Top guildovi se zatepaa pred Sunwell.. E toa bese gletka lol

E pa na Skullcrusher ako e bilo taka racunaj na Kazzak bese beter. Za djabe ne go vikaa PVP island. I mislam deka od togas lugjeto pocnaa da nosat PVP oprema dodeka farmaat. Znam deka imase slucka koga 2 Top guildovi se zatepaa pred Sunwell.. E toa bese gletka lol

A zamisli pa na Magteridon kako im bese na alijansata 20% alijansa 80% horda daily pravenje so policija LOL

And here I come to WoW... Again... :kesa:

Ми дадоа Scroll of Resurrection во погрешно време (девојка, матура, матурска, летен одмор), ама I promise нема да го продолжам акаунтот... I promise... :kesa: Освен ако не паднам во некоја тешка депресија... :pos:

Ми дадоа Scroll of Resurrection во погрешно време (девојка, матура, матурска, летен одмор), ама I promise нема да го продолжам акаунтот... I promise... :kesa: Освен ако не паднам во некоја тешка депресија... :pos:

Охоо, има да се омрсиш, па добро остај вов малце, те ја исто планирав да се откажам, ама еве ме влече пак :toe:... ке видиме што ке бидне :)

Najnov nacin na reklamacija -.-

sssssj.jpg

Мислиш рекламирање :)

Дури сега видов шо сум напишал:uvo: На рекламирање мислев.

Инаку има некој идеја како е можно ова да се напрај?

Ако со тела од мобови се направени буквите, тогаш може да се направи (иако не е едноставно), така што ќе го пулнеш мобот на одредено место и таму ќе го истепаш. Е сеа за да ги направат овака добро, којзнае колку вежбање и неуспешни обиди им требале.

Ако со тела од мобови се направени буквите, тогаш може да се направи (иако не е едноставно), така што ќе го пулнеш мобот на одредено место и таму ќе го истепаш. Е сеа за да ги направат овака добро, којзнае колку вежбање и неуспешни обиди им требале.

Со оглед на тоа дека мобови најблиску има во Дуротар, а најблиските се лвл 10, баш би сакал да ми кажеш според твојата техника, како може лвл 1 да изджи ќотек од Дуротар до пред банка во Оргримар и да умре во одредена положба :)

Претпоставувам дека ова е направено со тоа што е искреирано карактер, донесен до Оргримар и после е избришан и карактерот фактички е избришан од датабаза и телото изумира на земја. Тоа ми е најлогичко решение.

Извини, не знаев дека пред банката во Оргримар е ова. :kesa:

Najnov nacin na reklamacija -.-

sssssj.jpg

Од Eonar е ова? Пред некој ден видов ваква работа таму... :)

Пак истата приказна... Јас да си исполнам ветување сам што сум си го ветил... :kesa: Нема шанси. :pos: Гледаме се in-game...

Name: Elenna
Race: Human
Class: Priest
Server: Eonar (EU)

Дај кажете некој многуууууу FUN сервер за 2.4.3.....
Онака да се почнит и да си купвиш најјака опрема и такви работи :)

Дај кажете некој многуууууу FUN сервер за 2.4.3.....
Онака да се почнит и да си купвиш најјака опрема и такви работи :)

Има посебна тема за пиратски/приватни сервери.

Иначе еве ти страна, види си сам.

Али мислам дека веќе нема сервери на 2.4.3.. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom