WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
ednska uklucuvam se na Kazz's funserver bev human warlocki koa gleam pocnuvam so 5000 hp. i odam pravo vo duskwood i tepam lvl 31 mob.
go utepav i od lvl 1 otidov na lvl 61 lololol.

posle odam vo burnign stepps i gledam edno 5-6 dusi tepat eden costum boss. i pred da go utepat bosso na mene mi vikat: "you kill it"
jas vikam " ok "

go skinav i od lvl 61 ripnav na lvl 246

da be i ima kupvas si bez pari edni i prodavat se za 1000 gold

Ajjajja ne go igraj toa premnogu e glupo
Toa ti e Divi serveri so ne ke sretnes tamu :):):):)

serverot na Brat ne cini ama ic :) 1000 gold :) 4000 energija :) 240 lvl begaj tamu :)

Јас ја немам играно али у брзо време ке ја пробам .. а колку што слушам добра била

абе тај мојо сервер одамна беше. јас од тогај па навам усте 100 сменив. тај сервер ми здосади за 1 ден.

Abe decki sranje e toa :) samo original :) nisto drug znam deka e skapo ama ako si go delite :) akauntot na 3ca odnosni 3 karakteri nema da vi e problem da go plakate mesecno :). Toa wowstatus.net za nist ne gi biva serverite ne cini originalot e nezamenliv i ne si go trosete vremeto na piratski serveri.

Cvetko напиша:
Abe decki sranje e toa :) samo original :) nisto drug znam deka e skapo ama ako si go delite :) akauntot na 3ca odnosni 3 karakteri nema da vi e problem da go plakate mesecno :). Toa wowstatus.net za nist ne gi biva serverite ne cini originalot e nezamenliv i ne si go trosete vremeto na piratski serveri.

Abe znam toa ama ne se davaat tolku pari za igra

леле абе не ја играјте играта е чиста зараза слушајте ме ке се каете многу. има луге овде од едно интернеткафе седат 3 дена нонстоп , спијат на стол да не им го зафати некој компјутерот. инаку има донесено 6 оригинали донесено и се 24/7 зафатени , а играта не е до толку интересна според мене . па што само се тепаш со животни и играта нема никаква компетиција , за разлика од Warcraft lll TFT која има едно 30-40 спонзорирани лиги за натпреварување , голем број професионалци , кланови како Schroett Kommando , Four Kings Intel , Meet your makers , Fnatic team итн. Warcraft lll TFT >>> World of warcraft :)

Abe duffy ne gi lazi lugjeto
Na wowhazard ni gi delitnaa site acounti za djabe mesec rabota

СтрумичанецО напиша:
леле абе не ја играјте играта е чиста зараза слушајте ме ке се каете многу. има луге овде од едно интернеткафе седат 3 дена нонстоп , спијат на стол да не им го зафати некој компјутерот. инаку има донесено 6 оригинали донесено и се 24/7 зафатени , а играта не е до толку интересна според мене . па што само се тепаш со животни и играта нема никаква компетиција , за разлика од Warcraft lll TFT која има едно 30-40 спонзорирани лиги за натпреварување , голем број професионалци , кланови како Schroett Kommando , Four Kings Intel , Meet your makers , Fnatic team итн. Warcraft lll TFT >>> World of warcraft :)

Кога ке станеш LVL 60 ќе видиш дали ти е интересно или не.Од левел 51-60 имас PvP Alterac Valley, што е слично на Дота само 40 против 40 души и RPG Mode.Hehe

inace ako nekoj saka da igra neso ko WOW so slicna grafika zemeteja Morowind mnogu e dobra malce game plejot e los ama ke se naviknite inace kvestovite se teski a igricata e izlezena 96/97 ama grafikata e super bara jak kompjuter probajteja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom