HaKeRcE
All Rights Reserved ®
sakam da mi pomognete vo vrska so Ubuntu Feisty 7.04.Od oficijalnata strana na skype go simnav Skype za Ubuntu 7.04.Koga probuvam da go instaliram mi dava error.Videte ja slikava

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ubavo te razbrav preku proxy predavash internet ili?? Objasni poubavo...oti ako sakas da predavas intenernet mnogu e lesno instaliras Squid i vo /etc/squid/squid.conf ja pisuvas konfiguracijata... i pisuvas preku koj-a LAN karta pravish Internet sharing... i na koj PC (IP address)... ako ti e za internetot.... preku proxy da go delis, a za direct connection bi trebalo da se slicno, samo preku ednata karticka pravis diredc connection so drugiot PC a na drugata karticka so net ..HaKeRcE напиша:Ok.Sea vaka.Imam 2 LAN karticki na comp.1 za internet,2 za delenje na podatoci,internet so drug komp.Preku Windows raboti odlicno i internetot i se.E sea kako da napravam preku linux da mozam da delam fajlovi i da ima internet na drugiot comp.
CyberBop напиша:Лелејас имам дупло послаба конфигурација... 256Мб рам Интел 2,00.
нема потреба, и јас имам 256MB RAM меморија, GeForce 5200FX и си користам UBUNTU 7.04 и пак лета, шо значи можеш и со UBUNTU :helou:TpH_Bo_OkO напиша:Лупај ксубунту
my Ubuntu Desktop...
![]()
Фaнки![]()