Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено најискрено снег мразам. Сакам да гледам како си врне се кога е бело вонка но да одам по снег да се пазам, мокрам затоа го мразам, па ако се натрупи треба чизми ке го фатиш ке ти се заледат раците па тоа мразам го, инаку на глетка е супер.
Инаку во Струмица само дожд никако да падне снегнче.

BridgeinSnow.jpg

Колку обожавам снег... Ај и Битола нека заврни многууу многууу снег :)

Мразам снег, иако сакам да сум Ресен сега и да видам:vozbud:

Мразам снег, ич не сакам да се воденам, па после ко ќе се размачка се’ по улиците, да пазиш кај одиш да не се плесниш некаде. :pos:
А инаку многу обожавам да сум на планина во некое куќарче и да гледам како е се’ побелено од снег, ама само да гледам. :pipi:

Ја сакам снег или да има асално или ич да не се лигави. Ако заврне колку да заврне и шлапајци по улици, ич нека не врне :))) така да си знајт:))))

Сакам снег, да си шетам приквечер и полека да ме врни снег, уууууу уживам во тоа.
Ама само несакам по патовите да има шлакотници од снег, тоа мразам.
И оваа година сакам да заврне највеќе до сега, за да можам да си уживам во правење на снешковци .:vozbud:

сакам снег ама и јас како armin06 сакам повеќе да заврне и да стои неколку дена а во меѓувреме да не се топи туку да се зголемува снежната обвивка:pos2: а иначе така малце само да заврне глупаво е после улиците се каша

Кај нас денес во Прилеп падна снег, и тоа долго време.Ама помешан е со дожд и попара е низ градов.Мразам вака, сакам да биде бело, не вода на секаде:)
Важно е што падна првиот снег:)

Еве и Охрид изгледа врнит по околниве планини,а во градов асолен снег неаеме видено од...не знам кога...
ваљда све како е заоблачено од сите страни...
САКАМ СНЕГ И ОХРИД:cry:
последно убав снег имаше ко имав 10 години

Луѓе бе, ве читам... Сакам снег ама не сакам кал... Епа не иде едно без друго, за да има убав снег и да биде се' бело (за во град зборам) мора да помине и тоа грдото :) Ама после па поубаво ќе биде :) Така уште повеќе ќе го сакаш...

Ја обожавам снег :) Викаат недела ќе врнело во Скопје :vozbud: Дај боже...

Ако веќе паѓа, нека паѓа квалитетно. Сакам убаво да биде се, а не да паѓа еден ден и одма потоа да се направи кал.

Мразам зима и се пропратно шо доаѓа со неа, ладно, снег...уф колку нејкам снег, коа има снег не ми се мрда од дома

Сакам снег, да си шетам приквечер и полека да ме врни снег, уууууу уживам во тоа.
Ама само несакам по патовите да има шлакотници од снег, тоа мразам.
И оваа година сакам да заврне највеќе до сега, за да можам да си уживам во правење на снешковци .:vozbud:

Wanna join me? ....Само нека изнаврне! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom