Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
eve konecno po poveke od 7-8 meseci povtorno zdogledav sneg nadvor si vrne a jas srekeno go gledam negovoto talozenje se prasuvam samo koj i kolku go saka snegot mene snegot mi budi ubavi spomeni spomeni na moeto detsvo i vremeto pominato na beliot tepik

eve konecno po poveke od 7-8 meseci povtorno zdogledav sneg nadvor si vrne a jas srekeno go gledam negovoto talozenje se prasuvam samo koj i kolku go saka snegot mene snegot mi budi ubavi spomeni spomeni na moeto detsvo i vremeto pominato na beliot tepik

Каде врне снег? Скопјево е ко затка, ништо нема, осим смог и по некоја прашина.

kaj nas be vo prespa ne mnogu ama kef mi e

Да живееше на висока надморска височина на некоја од повисоките планини во Македонија темава ќе ја отвореше уште во почетокот на септември кога падна првиот снег во Македонија.
Уживај си во снегот додека вее, се надевам нема и во Скопје да почне да вее и цел град кал да се стори со недели.

И ас искам снег.2 метри ако може.Само незнам како ште шофирам до работа и обратно:toe:

Суперишка ко Директорот на СМРТВ.....Ене го и Водно побелува
Се е бело се е бело

Тибам глобал ворминг... конечно да видам снег и јас :)

Искрено сакам да заврне некој добар снег...онака коа ке одам да ми крцка под нозе:)...и така после да отидам малку до маврово на скијање и таму негде кај бачилото коа ке пијам чајче да шмекнам некое цуриче додека скија...има снег а сончево е уфф топ..дај побрзо нека заврнува...

мразам снег во град. сакам на планина. значи, нека не врне воопшто најубаво =)

Снег немам видено од лани ова време :)
И јас неќам многу снег во град особено вака во некој поголем за нигде се прај :toe:

Обожавам снег и едвај чекам да заврне ...

За снег сакам ама во планина на некој скијачки терен да му се израдувам. Вака за во град повише ми одговара сува и студена зима.:)
А што паднало снег па ако паѓа више нека падне и во Скопјево онака колку да олади малце.

Еве и Охрид изгледа врнит по околниве планини,а во градов асолен снег неаеме видено од...не знам кога...

мразам снег :tapp:нека вее ама дома да сум си и да гледам како полека вее иначе:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom