Кој е подобар вокал? (вокал, не изглед)

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e podobar vokal ako go isfrlime nadvoresniot izgled?

• Marjan Stojanovski

Гласови: 6 5,1%
  • Tose Proeski

Гласови: 99 84,6%
  • Никој од нив.

Гласови: 5 4,3%
  • И двајцата

Гласови: 1 0,9%
  • Немам мислење.

Гласови: 6 5,1%

• Вкупно гласачи
    117
Tose, se razbira!

Тоше, Тоше напред!

Прашањево полесно здравје. Тоше е подобар! Уствари најдобар е!

Дефинитвно Тоше. Зборам чисто како глас, мислам ретко ме одушевува некој со глас.

Abe sto ima po izgled da se zbori.Ne e sakat marijan ili toshe.Dvajcata si se takvi malce ama super se.Ama vo glas apsolutno i bez mislenje Toshe e bolje

ZOTE напиша:
Ниту едниот ниту другиот. И двајцата се дегени.
абе прашуваат за гласовни можности не за понашање!!!?!!!

кога почнаа и двајцата да пеат сите викавме ’’леее ист глас имаат’’...сега кај е тоше а кај е маријан...тоше глас од врвна класа,маријан глас од бебе....

Па Тоше е многу подобар вокал нормално! Нема споредба

Ехеее... Нема потреба ни од размислување, Тоше е дефинитивно подобар. Фантастичен вокал, ама ВОКАЛ! Само да го слушаш како пее, а инаку како изгледа... :tapp:

Па зарем не очигледно :icon_roll ?

Тоше е :zver:

kako moze marjan da se sporeduva so tose toska ja napuni belgradskata arena toa potvrduva deka e top peac :)

Тоше и точка, слушајте шо е глас :nesvest:

jas mislam dvajcata se dobri vokali.tose e samo malku povece popularen.marajan isto taka ima ubav glas.gledam makedoncive go favoriziraa tose.nevelam ne ama tose e tipicen balkanski provincijalec se se vrti okolu balkan .bidete malku objektivni jas mislam dvajcata se dobri vokali.

`TENK` напиша:
kako moze marjan da se sporeduva so tose toska ja napuni belgradskata arena toa potvrduva deka e top peac :)
hehe smeshki:) tose nikogas ne ja napolnil belgradsak aren.:) toase samo trac muabet .durri ostanal dolzen :) polovina karti za sponzorite a polovina on si platil gratis. i publika oid 6000 dusi ja napolnil:)

Abre kakov Marijan daj ne zaebavajte se znaj koj e podobar vokal Toskata i nezamenliv e.Alal da mu e na coekot navistina znajs i neuba pesna so svojot angelski glas da ja napraj uba.Toshence te sakammmmmmmm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom