Каде има караоке журка?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
И ја одамна се прашувам кај има караоке журка,али слабо..не ми се свиѓа тоа со Ненад..слабо по Скопјево со караокето..

Ми спомна другарче што прави журки секој петок во FM дека сеа овој петок што доаѓал ќе имало караоке.

Вечер (и утре евентуално) во Флуид (Лептокарија) има караоке.

Боље караоке него таа мивка :icon_lol:

Само шо кажа дека попрво би слушал било која пијана фаца да урла на микрофон одколку да ја слушаш неа као стенка...
Оу, респекат <33

Хард кор импровизација бро, поштуем! =)

Сакав да поставам прашање каде све има караоке журки, али ја најдов темава, па си реков ај да ја воскреснам. :)

Пишете ако знаете на кои места има караоке журки, кои денови, од колку саат, каков репертоар на песни има итн. Па да направиме една листа.

Знам дека има караоке во Old School Cafe, секоја сабота, старт 21:30 или 22:00 (тој период негде почнува, зависи кога како). Репертоарот е неограничен, буквално кој што сака може да пее, само кажувате песна и на лице место се пушта караоке верзија од таа песна на YouTube.

Последнава сабота исто налетав на караоке журка во еден кафич во Бисер, горе на спрат на левата страна (кога сте свртени накај главните скали). Поима немам како се вика кафичот, нити у колку саат почнува, ама ми кажаа дека има секоја сабота. Е тука има малце поограничен избор на песни. Му кажувате песна на диџејот и он ја пушта од лаптоп. Од 6-7 песни што ги побарав, само една ја имаше, али за тие што се повише по мејнстрим музика, не би требало да има некој проблем да се најде песна што сакаат да ја пеат.

Е сега некој нека каже каде има караоке во некој од другиве денови, ја знам само за у сабота. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom