Каде има караоке журка?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
H

HITCH

Гостин
Многу ми се оди на караоке журка, ама не знам каде има ВЕ МОЛАМ КОЈ ЗНАЕ НЕКА КАЖЕ

И јас ова го прашувам веќе подолго време, најдов една журка отидовме и не беше нешто посебно, туку онака двајца без тројца сеирџии ти толку.

и јас барам многу долго време срамота е да се нема караоке журка

е и јас сум фан на караоке журките...ама во правата смисла на зборот, не оние од типот што ненад ги правеше кај нас, со пуштена музика од диџејот и он шета со микрофон и ајде пеј...тоа е глупо. караоке со монитор, кај шо оди текстот, да си ја одбираш песната шо ќе ја пееш.:helou:

Абе за такво нешто и јас мислам ама нема каде, па сега би се задоволила и со онака со диџеј :toe: ама да не се пее турбо фолк ко кај Ненад :nenene:

Абе за такво нешто и јас мислам ама нема каде, па сега би се задоволила и со онака со диџеј :toe: ама да не се пее турбо фолк ко кај Ненад :nenene:

Е јас знам дека во Тренд има во среда со ненад караоке , а за друго место имам исто слушнато ма не се секавам каде :tapp:

Во Струмица во Селект има секоја недела.

а бе ако си од битола или блиску негде во Миленум кафичот секој четврток има со овој Ненад од Ексклузив од А1.екстра си врвам јас барем кога ќе одам:vozbud:

Lani vo zimskoto Kartel imashe so A.Blazevski vo sreda.Sega ne znam dali ke ima ovaa sezona:smir:

Секој понеделник има во Хавана караоке. Мислам:raz:

ej,вака.. во петок (задутре значи) од 9 саат вечер, ќе има караоке во сенс. ова е сигурно :) :)

Секој четврток во V.I.P. во Прилеп

Еве веќе еден месец успешно спроведуваме Караоке во правата смисла на зборот, со ретро музика (странска) и на плазмите оди текстот. Ова е секоја сабота во Прилеп во TABU Ultra Lounge.

У динамик у сабота имаш... Blahhahaha XDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom