Дота турнир во Сет Нет 2!

• Креатор на темата Креатор на темата eXelion
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте сега.. кој кажа оти ќе играм сам? Кажах оти ќе дојдам со тим.. Да беше да играм сам немаше да терам да зголемат наградата.. Иначе да, ако играм carry херој, на повеќето игри може 5в1 да направиме на крај на играта =))

Чиста физика..

Чекајте сега.. кој кажа оти ќе играм сам? Кажах оти ќе дојдам со тим.. Да беше да играм сам немаше да терам да зголемат наградата.. Иначе да, ако играм carry херој, на повеќето игри може 5в1 да направиме на крај на играта =))

Чиста физика..
prijavi se......... dokazi!

Epa brat ako ti se igra na tebe ubedi go timot da igrate so da ti kazam. Ja sum zadovolen ako edna ekipa od kajgana forumov dojde na turnirot.

Чиста физика..

Chist narcis.

Inace na insomnia i na garena forumot ima zainteresiranost, pa da se nadevame deka ke go bide turnirov :D

Se prijavi uste edna ekipa ... Global Challengers, a se najavija uste nekolku ekipi.

Jaс би учествувал
ама немам со кого да играм иначе секој ден сум у сет х) едино да земам еден Аце и да ви игра сам!!! со мижење

Ај викни го ти тој Аце,ние ќе го викнеме Потато.
Clash of the Titans,замислете ги двајцата како се тепаат мижечки! :)

И доста со офтопици :wink:

Btw ima 8 ekipi sea za sea ... ima i uste sto se najavija a ne se prijaveni. Dajte ajde i vie prijavete se da go vidime kajgana clanot :P
P.S. Novite ekipi se LoS (Luck over Skills) i LCN (neam pojma). Pozz se nadevam deka ke ima barem edna ekipa od tuka.

Btw ima 8 ekipi sea za sea ... ima i uste sto se najavija a ne se prijaveni. Dajte ajde i vie prijavete se da go vidime kajgana clanot :P
P.S. Novite ekipi se LoS (Luck over Skills) i LCN (neam pojma). Pozz se nadevam deka ke ima barem edna ekipa od tuka.

LoS= Lack of Skills :kez:

Мац, кога сме при офф топиците.. Како се викам јас ? =))

i sea ke ima ekipa kajgana.com na turnirov ili ne? :)

За жал Деки,нема да има

Сепак,не ни се најјаките играчи од Ск сите,а и плус немаме еден лан тренинг изиграно.
Да не идеме да се срамиме таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom