Дота турнир во Сет Нет 2!

• Креатор на темата Креатор на темата eXelion
  • Време на започнување Време на започнување

eXelion

SomebodyStopMe!!!!!
Член од
8 август 2006
Мислења
24
Поени од реакции
0
Vo Set-Net 2 vo Aerodrom !!!
Znaci poslem nekolku pregovaranja i dogovaranja Zvonko se soglasi za eden tour da napraime.
Taka da planirame da bide na 29ti i 30ti Noemvri.
Ucestvo 800den od ekipa.
Treba da ima min 16 ekipi da se odrzi turnirot ako ima pomalku nisto za nagradi i takvi raboti ke dobiete povekje info pred pocetokot na turnirot.
Vasite prijavi za turnirot prakjajte gi na
setnetdota@yahoo.comОваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете .

Podetalno info rules mapa i takvi raboti ke bidat objaveni pred turnirot.
Ke se igra 6.56 , mode: -cm(captain mode).

Se razbira vasite prijavi da izgledaat vaka:

Team Name: DOTA - Defense of the Ancients
Team Leader: DOTA.Zuti

Team Players -
DOTA.QoP
DOTA.Sf
DOTA.Dk
DOTA.Omni
DOTA.Zuti

Se nadevam deka ke uspe turnirov.

Prijaveni ekipi:

1. snT - SetNet Titans
2. Enternet - SuperNatural
3. HG - Hello - Goodbye
4. GMT

Exelion,да направиме едно тимче,ако вие сте ги подобриле вашите скиллс :)

Exelion,да направиме едно тимче,ако вие сте ги подобриле вашите скиллс :)
hah :D a mojata poranesna forma ne vi cini na vas :D hehe nene ja ne igram vise sea samo poducuvam mladi nadezni talenti :D hehe a inace se prijavi uste edna ekipa
snT
Ins
HG
SN
GMT

Направете 500 евра за човек, ќе дојдам со екипа, ако победиме во финалето со помалку од 40 килови разлика не ги земаме парите, може? ( сепак.. треба да спиеме у хотел, да јадеме нешто.. кој к.. ќе доаѓаме ако немаме профит : С )..

Направете 500 евра за човек, ќе дојдам со екипа, ако победиме во финалето со помалку од 40 килови разлика не ги земаме парите, може? ( сепак.. треба да спиеме у хотел, да јадеме нешто.. кој к.. ќе доаѓаме ако немаме профит : С )..
ne gi praam jas nagradite ako sakas dojdi so ekipa prijavise ama ne veruvam deka ke igrate u finale :)

Abe 10k Euros po covek neka napravat pa ke si gi viknes SK i ke gi ostaish oni da tepaat ti sedi u baza...

Znam deka si dzver,ama ne gi plasi epten lugevo :) Ne glumi selebrity :)

Луѓе тоа е што е, 800 денари од екипа не е воопшто скапо. Нема ни побогат ни посиромашен да бидеш. Ако сакаш дојди ако несакаш немора, голем си ти си знаеш.

Абе види сега.. луѓето треба да отсуствуваат од работа, треба да плаќаме смештај.. Не ми е мене за парите, фала му на бога, имам си доволно и без награди од турнири, и така мојата сума ќе ја дадам да си ја поделат играчите од тимот.. луѓето треба деца да хранат : )
Znam deka si dzver,ama ne gi plasi epten lugevo :) Ne glumi selebrity
Не, не знаеш : ), верувај ми, не си ме видел у сериозна игра :) ( мислам без да јадам/пијам/музика, кажување на секој мис, грижење за секој убиен крип, гледање на мини мап после секој убиен крип.. )
ne veruvam deka ke igrate u finale :)
сигурно : ))

Potato, филм си.
Сум те гледал лан, добар си, ама сепак дотата е тимска игра. Неможеш сам против 5, сепак.

E штом сум играл лан, морало да сум бил на 100% =))

Pretty much.
Освен ако противниците не се 11 yearolds.
Potato, малце плачко си. :)

back on topic, турниров нека има асална награда за привлекување повеке тимови и воедно публицитет.

Извинете што ви се умешав, оо про доташи. x)
пиис.

Epa brat ko so ti kazav ako sakas prijavi se ako nekes nemoras, a nagratada zavisi od toa kolku ekipi ke ima prijaveno. Toa e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom