Барам / Имам потреба од програмер, работа, часови, итн

• Креатор на темата Креатор на темата zorang
  • Време на започнување Време на започнување
Mi treba nekoj za izrabotka na web strana kako proektna zadaca za fakultet. Nisto mnogu komplicirano. Informacii vo LP. Blagodaram od napred

Некој се нафаќа да направи бесилка или Х-О во LUA, со користење на готови библиотеки за компјутерски игри (2D game engine) LÖVE (www.love2d.org). Ми треба до 10ти овој месец.

Некој се нафаќа да направи бесилка или Х-О во LUA, со користење на готови библиотеки за компјутерски игри (2D game engine) LÖVE (www.love2d.org). Ми треба до 10ти овој месец.
Ја правев со еден другар X-O...ама касне е веќе :(
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 18:21 ---
Mi treba nekoj za izrabotka na web strana kako proektna zadaca za fakultet. Nisto mnogu komplicirano. Informacii vo LP. Blagodaram od napred
Ти направи некој?

Барам веб програмер за работа на долгорочен проект. Потребно е да има познавање на asp и VB, а се останато е добредојдено, или пак некој кој брзо може да ги совлада тие технологии.

Итно ми е потребна личност која знае да прави социјален читач (новата фејсбук апликација). Имам веб страница и веб простор, потребно е уште да се направи социјалниот читач и да се поврзи со страницата!

Се бараат програмери со искуство за работа за проекти за фирма од US , заинтересирани инбокс :)

Кои се потребните квалификации, познавања од програмски јазици итн ?

Потребен ми е искусен PHP/MySQL прогамер за хонорарна работа на долгорочен проект, плаќање по час, веднаш во готово.
За повеќе детали околу проектот заинтересираните нека ми пишат на cicesk "at" gmail.com

Здраво имам програма направена во ЈАVA и треба истата програма да ја префрлам во C# . Дали е некој заинтересиран да ја изработи истата програма во C# а со тоа и да заработи некој денар .
Поздрав

Ааа .. се ќе беше ок..ако знаев шо е тоа нелинеарен системски калкулатор :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom