Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2:Psytisfsfdgdlsdnds-tion, aka Псај
-Плукам селективно.
Malo pojasnuvanje za tie shto ne se zapoznaeni so najgolemiot dzek vo Bt i Shvajcarija :smir:''Драги гледачи, дАнеска како гостин го имаме најдобриот, најталентираниот и најпопуларниот пАјач во Битола. Јошката.''
еј шшшшшш немој жити мене,остај малку и за мене ако така мислиш :back:![]()
![]()
Е ќе се отрујам!![]()
Сакам интервју со Шмеќерот!
А Фифи типот иам инфо дека е од Драчево и дека е типичен транвестит, леле се пресмеав еј:pos2::pos2::pos2::pos2:Кој од познативе личности ти зрачи најсексуалки?
a) Пол Вокер
b) Тајрис Гибсон
c) Филип Јаневски - Фифи
ЗНАЧИ, да ти помогнам во изборот.
![]()
-Под це. Смејте му/и се вие на Фифи, ама бољи нога држи од пола од жените тука!
Грубо или нежно? Како ти го удираш тестото од маса?
-Види, се работи за веќе испраксирана техника во неколку едноставни чекори.
Прво го чекаш да порасне(1). Е сеа секое тесто си има индивидуален тајминг на растење, па зависно од брашното, можеш во меѓувреме да си изгледаш „Четири сезони“ на А1. Од коа ќе порасне, го легнуваш на маса.(2) И почнуваш да месиш, месиш, месиш, месиш...(3) Важно е да посматраш како тестото реагира на твоето месење, зошто не секое тесто има исти потреби, мада на крај од сите леб испаѓа. Е сеа дали грубо или нежно, зависи од тоа колку време имаш; на пример, ако се брзаш, погрубо ќе го обработиш тестото, за да не дојде до ситуација татко ти да се врати порано од работа и да те фати на дело како... месиш.
После месењето задолжително истуширајте се.
Кој од петте животински видови пред истребување, би го спасила?
a) Китовите
b) Тигрите
c) Рисовите
d) Пандите
e)Мажите
Би ги спасила китовите, ама некој треба да ме оплоди и да ме издржава, па против своју вољу, бирам под е).
Голташ или плукаш? Мислам сепак 50 евра за плуканица, не се играчка...
-Плукам селективно. Пример, ако проценам дека џандарот во близина можам да го шармирам и да поминам неказнето, плукам. Или рецимо ако сум решила да се раскурцам со парите од нашиот дел од нивата, плукам кај стигнам, ако трошиш, троши до крај.
Не да е со двосмислености умрев од смеа, :bravo: за Псај за искрените и исцрпни одговори:baeh::smir:Јове што средства конзумираш пред да ги направиш овие интервјуа
Ова со Псај е едно од поинтересните интервјуа со мноооогу двосмислености![]()