Кајгана> Интервју со вампирот, а богами и со форумџии

  • Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Abe falete gi i intervjuiranite, ne samo Jove. Ne me sfakajte pogresno, Jove e :zver:
 
Јове што средства конзумираш пред да ги направиш овие интервјуа :icon_lol:

:zver:

Ова со Псај е едно од поинтересните интервјуа со мноооогу двосмислености:)
 
''Драги гледачи, дАнеска како гостин го имаме најдобриот, најталентираниот и најпопуларниот пАјач во Битола. Јошката.''
Malo pojasnuvanje za tie shto ne se zapoznaeni so najgolemiot dzek vo Bt i Shvajcarija :smir: :vozbud::vozbud::vozbud:
l_517a426d169ce214645f37dc1ba21b30.jpg
 
Јове бе ненормален еден...:pos::pos::pos:
Закон, закон, добра идеја и засега добра реализација...
што би рекла некоја тетка која би се јавила во иселенички џубокс...
супер ви е емисијата, продолжете така :back:
 
Јове ај не троши прашањата и контактирај овде.
бај д веј јако е сВе само кај ти текнуват прашањава...закон!
 
Грубо или нежно? Како ти го удираш тестото од маса?
-Види, се работи за веќе испраксирана техника во неколку едноставни чекори.
Прво го чекаш да порасне(1). Е сеа секое тесто си има индивидуален тајминг на растење, па зависно од брашното, можеш во меѓувреме да си изгледаш „Четири сезони“ на А1. Од коа ќе порасне, го легнуваш на маса.(2) И почнуваш да месиш, месиш, месиш, месиш...(3) Важно е да посматраш како тестото реагира на твоето месење, зошто не секое тесто има исти потреби, мада на крај од сите леб испаѓа. Е сеа дали грубо или нежно, зависи од тоа колку време имаш; на пример, ако се брзаш, погрубо ќе го обработиш тестото, за да не дојде до ситуација татко ти да се врати порано од работа и да те фати на дело како... месиш.


:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...:pos2:
 
Ќе биде, ќе имаме богата новогодишна програма овој ноември, со многу гости од тука но и од дијаспората. :icon_cool








:pos2:
 
Кој од познативе личности ти зрачи најсексуалки?

a) Пол Вокер

b) Тајрис Гибсон

c) Филип Јаневски - Фифи
ЗНАЧИ, да ти помогнам во изборот.


Fifi1.jpg


-Под це. Смејте му/и се вие на Фифи, ама бољи нога држи од пола од жените тука!



Грубо или нежно? Како ти го удираш тестото од маса?
-Види, се работи за веќе испраксирана техника во неколку едноставни чекори.
Прво го чекаш да порасне(1). Е сеа секое тесто си има индивидуален тајминг на растење, па зависно од брашното, можеш во меѓувреме да си изгледаш „Четири сезони“ на А1. Од коа ќе порасне, го легнуваш на маса.(2) И почнуваш да месиш, месиш, месиш, месиш...(3) Важно е да посматраш како тестото реагира на твоето месење, зошто не секое тесто има исти потреби, мада на крај од сите леб испаѓа. Е сеа дали грубо или нежно, зависи од тоа колку време имаш; на пример, ако се брзаш, погрубо ќе го обработиш тестото, за да не дојде до ситуација татко ти да се врати порано од работа и да те фати на дело како... месиш.

После месењето задолжително истуширајте се.


Кој од петте животински видови пред истребување, би го спасила?

a) Китовите

b) Тигрите

c) Рисовите

d) Пандите

e)Мажите
Би ги спасила китовите, ама некој треба да ме оплоди и да ме издржава, па против своју вољу, бирам под е).

Голташ или плукаш? Мислам сепак 50 евра за плуканица, не се играчка...


-Плукам селективно. Пример, ако проценам дека џандарот во близина можам да го шармирам и да поминам неказнето, плукам. Или рецимо ако сум решила да се раскурцам со парите од нашиот дел од нивата, плукам кај стигнам, ако трошиш, троши до крај.
А Фифи типот иам инфо дека е од Драчево и дека е типичен транвестит, леле се пресмеав еј:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јове што средства конзумираш пред да ги направиш овие интервјуа :icon_lol:

:zver:

Ова со Псај е едно од поинтересните интервјуа со мноооогу двосмислености:)
Не да е со двосмислености умрев од смеа, :bravo: за Псај за искрените и исцрпни одговори:baeh::smir:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom