Најубава општина во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најубава Општина во Град Скопје?

• Вкупно гласачи
    149
  • Гласањето е завршено на .
Acid H2O...Кисела Вода, мојата родна грутка:helou:

Ај ќе гласам за Аеродром зошто Ново Лисиче спаѓа под Аеродром затоа

Јас си гласав за мојата, Кисела Вода! Па и најубава е.

Скопје не би било целосно ако не е Патизанска.Мислам дека есента постои само поради лисјата низ нејзе :)
Па затоа и Карпош ми е населба што би ја издвоила далеку пред сите.

Моментално Карпош, сеуште не е масовно зафатен од урбаната мафија, фин склоп на згради и куќи, рекреативни зони, зеленило, блиску до централното подрачје и сите случувања во градот. Козле би го издвоил како најдобар дел од општината.

Центар, затоа што се е блиску. :smir: Башка и јас живеам таму.:icon_lol:
Иначе и Аеродром е убава населба.

Моментално Карпош, сеуште не е масовно зафатен од урбаната мафија, фин склоп на згради и куќи, рекреативни зони, зеленило, блиску до централното подрачје и сите случувања во градот. Козле би го издвоил како најдобар дел од општината.

Сејм. Не затоа што живеам, затоа што е. :)

Карпош rulez... Центар е ок, ама у Центар нема маало=>нема маалски играчи и не е тоа тоа. Не можеш ко чоек да се симнеш у скината папуча, боксерица од која ти се манда и најлоша рамбовка и да ги манијачиш цурите шо проаѓаат на Партизанска дур ти играш табла... А Аеродром е у пм, без автобус си го наебал.

Центар, затоа што е центар,:smir: и аеродром бидејќи има многу зеленила, пријатна ми е.

Темава испадна во која општина живеете а не која е најубава :)
Па како и повеќето тука и јас си гласав за таа каде живеам.

Иако ми се допаѓаат и Аеродром и Карпош.
Центар е убаво место зашто е едноставно центар на се. Ама урбанистичкава мафија го уништува. Плус покрај толкава бучава мислам дека нема да можам воопшто да спијам јас.:)

Темава испадна во која општина живеете а не која е најубава :)
Па како и повеќето тука и јас си гласав за таа каде живеам.

Иако ми се допаѓаат и Аеродром и Карпош.
Центар е убаво место зашто е едноставно центар на се. Ама урбанистичкава мафија го уништува. Плус покрај толкава бучава мислам дека нема да можам воопшто да спијам јас.:)

Живи се човек на све навикне...:icon_lol:
Шала на страна, ако си навикнат на бучава, нема да ти пречи. Дури тешко ќе ти биде да заспиеш ако е тивко.:)

Ѓорче дефинитивно.У ново лисиче магла,центар магла,карпошите магла,поминуваш „Обединети Нации“ и порта влае,пука сонце.Не за џабе викаат Ѓорче е друга држава.
Секогаш е за 2-3 степени поладно од остатокот од Скопјево,не е загадено,некаде 70% е куќи со дворови,а не ко Аеродром или Ново Лисиче све згради.Кој дошол тука да живее останал.Ми се има случено 2-3 дена да не излезам од дома,доаѓа момент да искочам и ги барам клучевите од кола,ке ги наоѓам и се симињам пред зграда да кршам стакло,гледам клучеви у брава.Остајте така кола у друг дел од Скопје.

И јас официјално не сум од Скопје, но гласав за Гази Баба.
Со школо, работа добар дел од времето имам поминато во таа општина. Плус има најголем капацитет за развивање (читај разубавување). При крај е изградбата на плоштадот, кај и да е треба да се среди шумскиот појас....
И најбитното: „Стив е празен“ :)
При бизнис разговорот со Тончи мај мен, мноштво младих и неискусних младича одлучили су да је најбоље у Гази Бејбе.....
Види сега зашто, сињор Коце ти е мадафака прави све за општината.
Имаш населби ко Ченто, Маџари, Аутокоманда, Железара, Ќерамидница еј.кеј.еј. Ќерасити. Да не го заборавиме Синѓелич и Арачиново.

Ќерасити-Див запад, ФАС 11 Октомври е единото место кај што има нешто народ, башка најпосетена населба у општината кога се прават журки на Саем.

Аутокоманда- Стиф што Торчо го остави празен (дека се изгуби човек?) школото мое екс железарско денешно гимназиско СУГС Панче Арсовски, Јахја Кемал(етничка елита јоу јоу), Денис циганот и мноштво самопрогласени рекетари на ситно (дај 10 денари да не те истепам), Земјоделски факултет, Шумарски факултет, ПМФ на ридон:) и хотел Континентал-матурски хотел, кој не славел таму е педер:)

Ченто- Имаш старо домче, мноштво дрогери, паркови и зеленило на куп, Тумба Маџари, детско село, циганци:) Камник брдо и стрелачки одбор, улици што те носат у неповрат. Секси фаци во кабрио беемвиња, голфови што стартуваат. САМО ЕДЕН семафор :) све друго е на дај боже да не ме соберат. Аутопат Скопје-Џевџелија, трки по истиот.....дури и Ламбурџини има во Ченто:pipi:

Маџари- Стадион Борис Трајковски, ФК Маџари Солидарност (комунистичко име), кино под стечај.....

Хиподром- Ко што кажува името ЕДИНСТВЕНИОТ хиподром во Скопје и троа пошироко, многу џанаци, уште повеќе коњи, млекара, калдрма......паркови и зеленило

Арачиново- Чајџилници, цигари за поефтино, кокаин прва класа и прва рака проверено жими мајка:)
Рендани печурки......то е то

Не само што е најубава општина туку и Уникатна е, уан оф а факинг кајнд општина. Сите патишта водат кон Ченто па Афтокоманда па тек после иде све остало

Предизборна кампања
Јас гласав за мојата општина. А ти?

Карпош. Мене особено ми се допаѓаат Карпош 1 и 2, мирни населби не се далеку од центар и има се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom