Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поспоро него ли претходно со обичните ресивери. Багови има моментално еден куп. На пример при прво палење после неколку часа, имаш слика од еден канал а бројката каде што ти е мемориран е сосема друга.Тие што имате MagentaTV и што го коростите веќе подолг период колку сте задоволни од него? Дали има разлика квалитет на слиа од MaxTV, брзина при отварање опции, колку брзо ги врти каналите..
Јас имав прилика еднаш да го расчепкам кратко кај блиски што имаат ама од кратко не можеш да да дадеш мислење.Поспоро него ли претходно со обичните ресивери. Багови има моментално еден куп. На пример при прво палење после неколку часа, имаш слика од еден канал а бројката каде што ти е мемориран е сосема друга.
Магента е добра само ако ТВ не ти е смарт или андроид, другиве работи апсолутно нема никаков бенефит.
Сликата е иста, барем јас не приметувам разлика од претходно. Менувањето на каналите е поспоро, снимање, премотување тоа го имаше како функции и порано на обичните ресивери. Друго нешто нема за да речеме дека е подобра од претходно, само како што кажав имаш бенефит ако не ти е смарт или андроид тв па тогаш.Јас имав прилика еднаш да го расчепкам кратко кај блиски пто имаат ама од кратко не можеш да да дадеш мислење.
Едни пишуваат добро е други нечини.
Да те поправам смарт телевизор е секој нова генерација телевизор така да јас мислам не би требало да се дели на посебно смарт и посебно Android туку само се разликува оперативниот систем кога е прашање софтверски.Сликата е иста, барем јас не приметувам разлика од претходно. Менувањето на каналите е поспоро, снимање, премотување тоа го имаше како функции и порано на обичните ресивери. Друго нешто нема за да речеме дека е подобра од претходно, само како што кажав имаш бенефит ако не ти е смарт или андроид тв па тогаш.
Сакав да кажам, тв со сопствени оперативни системи или со андроид, на тоа мислев.Да те поправам смарт телевизор е секој нова генерација телевизор така да јас мислам не би требало да се дели на посебно смарт и посебно Android туку само се разликува оперативниот систем кога е прашање софтверски.
Истото е и кај телефоните сите нови телефони се смарт без разлика каков оперативен систем има.
Околу користењето Wifi да можеш да го користиш единствено мораш да го исклучиш мрежниот кабел инаке не функционира ,искрено квалитетот на сликата помеѓу МахТв и Магента ТВ не гледам некое подобрување на сликата ,поспоро ги отвара каналите пред некој ден имав барем јас неможност за користење на пауза или враќање на програмата ,мислам дека имаат на поголем дел од каналите можноста за паузирање но оваа функција не е на сите канали ,според нивни кажување тоа неможам да го потврдам дека МАХ има повеќе можност од ХБО има повеќе содржини и сл.Самиот нели бокс е андроид и двете апликации на МАХ и Нетфликс се на едно место иако Нетфликс не го нудат Телеком како опција ,колку што можам да забележам МАХ има и други содржини како спорт документарни емисии но со претплатата-услугата од Телеком тие не ни се достапни ,друга можност е можеш боксот да го вклучиш на било кој друг оператор каде што има интернет и можеш да ги користиш само услугите на МАХ но не и Тв каналите тие се заклучени односно не се достапни ,сигурен сум сега сите ќе кажат дека тоа е можно на секој Тв јас зборам за можноста на боксот кој ти го дава ТелекомЈас имав прилика еднаш да го расчепкам кратко кај блиски што имаат ама од кратко не можеш да да дадеш мислење.
Едни пишуваат добро е други нечини.
Некој некаде не знам дали на овој форум или на друг пиша дека може MagentaTV да се користи и на Wifi нормално домашниот оптички Телеком интернет што па мене тоа ми се допаѓа да се намали на кабли влечење по соби и во соба да не мора да се гледаат многу кабли. Мене ме интересира и квалитет на слика кај каналите дали има разлика од на MaxTV.
Само студио одреден термин. Не е посебна телевизија на македонски.![]()
СТАРТУВААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК: „Њузмакс Балканс“ отвори студио и во Скопје
Откако ја прошири дописничката мрежа надвор од границите на Србија и отвори студија во Сараево и Подгорица, Newsmax Balkans неодамна основа дописнички центар во Скопје....vreme.mk
ama zatoa telekom si forsira bugarski kanali kako onaa balkan tv, zosto emituvame bugarski shund, ako veke ima bugarsko bar neka bide btvСамо студио одреден термин. Не е посебна телевизија на македонски.
Ете прилика на местото на Al Jazeera Balkans да се стави Newsmax Balkans.
Одамна немаа додадено канали во понуда.
Нема врска тој канал има и македонска музика и по некој македонски емисии. Што има врска што има бугарска музика. Ако не ти се допаѓа не гледај, со сила никој не те натера.ama zatoa telekom si forsira bugarski kanali kako onaa balkan tv, zosto emituvame bugarski shund, ako veke ima bugarsko bar neka bide btv
bugarski e, taka e registriranНема врска тој канал има и македонска музика и по некој македонски емисии. Што има врска што има бугарска музика. Ако не ти се допаѓа не гледај, со сила никој не те натера.
Кога веќе има опција за додавање безброј канали нека има избор па секој ќе си одлучи што сака да гледа.
Да но има и студиа во Скопје. Често има македонска музика и тоа стари македонски народни песни покрај бугарско, турско.. Ако мислиш на оваа телевизија.bugarski e, taka e registriran