Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
се во ред , но објасни ми те молам од каде Обама близок до исламските радикални струи , плус за бизнисот со нафтата како што знам е во раце на републиканците Бушовци & Со. :kafe:
А што сум јас тука, учител?

“Црната Мамба“ ќе излезе подобра опција одколку “Магарето“ за Македонија,барем ќе ни ја скратат агонијата,ако и овој пат не ги заебеме со “противотров“.:pos2:
Nema dobra opcija za MAKEDONIJA bilo koj da bide predsdatel na USA

So ogromnata podrshka na niv i ogromno zalaganje za reshavanje na sporot za imeto dobivme predlog severna Makedonija predlogot e promakedonski abe ostaj sega Obama nemalo da bide naklonet kon nas dobro e mozebi i ke ni pojde napred bez nivnata podrshka

Nema dobra opcija za MAKEDONIJA bilo koj da bide predsdatel na USA

Па изминативе 8 години немаше никаква надеж со “магарињава“,барем јас не гледав никакво подобрување на состојбите во однос на името,само губевме време и пропаѓавме во агонијата.Да се надеваме дека “мамбиве“ ќе ни ги скратат маките,што верувам дека е подобра опција за Македонија.:toe:

mnogu brgu usa ke stane zaloznik na nekoi vetuvanjata na obama pred se mislam za povlekuvanje na vojnicite od irak..btw ako dojde do toa tie samo ke se repozicioniraat kon iran ili sirija , a obama vo sekoj slucaj ke mora da si ima i ``svoja vojna `` koi i skoro sekoj americki predsedatel posle ww2. agresivnata americka nadvoresna politika mora da e podrzana na teren preku vojni, ubeden sum deka toj trend ke prodolzi.

Па изминативе 8 години немаше никаква надеж со “магарињава“,барем јас не гледав никакво подобрување на состојбите во однос на името,само губевме време и пропаѓавме во агонијата.Да се надеваме дека “мамбиве“ ќе ни ги скратат маките,што верувам дека е подобра опција за Македонија.:toe:
abe ne bi rekol deka ni e podobro so ovie ama poshto nema da im bide prioritet imeto barem malce ke se oslobodeme od nivnata pomosh koja bi ja narekol poveke pritisok odkolku pomosh

Па и џигерот во своето обраќање после победата изјави дека неможе да поправи многу во својот мандат..но има надеж :)

Сеа работава..Д' ЧЕЈНЏ.. АЈ КАНТ ДЕЛИВЕР испаѓа.

abe ne bi rekol deka ni e podobro so ovie ama poshto nema da im bide prioritet imeto barem malce ke se oslobodeme od nivnata pomosh koja bi ja narekol poveke pritisok odkolku pomosh

Ќе се ослободиме можеби во првите 2 години, додека не стигне сметката за наплата од Грците кои го финансираа Обамас со милијарди долари.

Па и џигерот во своето обраќање после победата изјави дека неможе да поправи многу во својот мандат..но има надеж :)

Nesto kako nasive sega i prethodno, a??

I USA stanuva makedonska! Barem vo keleshlakot.

Па така е,помош ли го викаш она кога ти велат дека треба да се прекрстиш со друго име за да ти дадат да цицаш млеко од сопствената мајка?Вака барем ќе си знаеме дека Барак Хусеин нема што да не лаже како што не лажеше Буш изминативе години,додека родителите му се “башареа“ на Грчки јахти по Медитеранот.:toe:

abe ova ispadna kako po eden vraboten od sekoe semejstvo pocnaa da ne kopiraat amerikancive ipo lazenje na izbori

Овде се многу задоволни од изборот на Обама. А искрено... Не ми е јасно што аир Оксиденталната политика во целост ќе види од Обама, а уште помалку што аир би евентуално виделе Европскиве земји. Во нивна корист би било да се среди Америчката економија, нешто што со Обама не е многу веројанто да се случи. Идиотиве се посраа од радост а рецесијата која сега ја живеат наскоро ќе биде депресија. Ако не направат нешто големо за промена - ќе си ебат мајката,....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom