Divider
Seraphim
А што сум јас тука, учител?се во ред , но објасни ми те молам од каде Обама близок до исламските радикални струи , плус за бизнисот со нафтата како што знам е во раце на републиканците Бушовци & Со.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што сум јас тука, учител?се во ред , но објасни ми те молам од каде Обама близок до исламските радикални струи , плус за бизнисот со нафтата како што знам е во раце на републиканците Бушовци & Со.![]()
Nema dobra opcija za MAKEDONIJA bilo koj da bide predsdatel na USA“Црната Мамба“ ќе излезе подобра опција одколку “Магарето“ за Македонија,барем ќе ни ја скратат агонијата,ако и овој пат не ги заебеме со “противотров“.:pos2:
Nema dobra opcija za MAKEDONIJA bilo koj da bide predsdatel na USA
abe ne bi rekol deka ni e podobro so ovie ama poshto nema da im bide prioritet imeto barem malce ke se oslobodeme od nivnata pomosh koja bi ja narekol poveke pritisok odkolku pomoshПа изминативе 8 години немаше никаква надеж со “магарињава“,барем јас не гледав никакво подобрување на состојбите во однос на името,само губевме време и пропаѓавме во агонијата.Да се надеваме дека “мамбиве“ ќе ни ги скратат маките,што верувам дека е подобра опција за Македонија.![]()
abe ne bi rekol deka ni e podobro so ovie ama poshto nema da im bide prioritet imeto barem malce ke se oslobodeme od nivnata pomosh koja bi ja narekol poveke pritisok odkolku pomosh
сачувај боже ако си ти учителА што сум јас тука, учител?
Па и џигерот во своето обраќање после победата изјави дека неможе да поправи многу во својот мандат..но има надеж
Сеа работава..Д' ЧЕЈНЏ.. АЈ КАНТ ДЕЛИВЕР испаѓа.
abe ne bi rekol deka ni e podobro so ovie ama poshto nema da im bide prioritet imeto barem malce ke se oslobodeme od nivnata pomosh koja bi ja narekol poveke pritisok odkolku pomosh
'сачувај боже ако си ти учител
abe ova ispadna kako po eden vraboten od sekoe semejstvo pocnaa da ne kopiraat amerikancive ipo lazenje na izboriПа и џигерот во своето обраќање после победата изјави дека неможе да поправи многу во својот мандат..но има надеж
Сеа работава..Д' ЧЕЈНЏ.. АЈ КАНТ ДЕЛИВЕР испаѓа.