Windows 7 a ? ?
Control Panel е малце гламурозен не е е оној кај што сме навикнати да го гледаме во предходните Windowsi
Подобрен UAC кој што е на 4 нивоа не како кај виста on, off
Исто така ногу подобрен Network and Sharing Center
Она што нај малце ме изненади што со години во времето на Windows 95 ,98,2000,XP, Vista , 7 конечно ке дојде со нов Paint :nesvest:
Интересно кога копирате нешто... има на таскбарот не е нешто важно но нели добро е да се спомне кога сме веке кај 7
Опааа WordPad исто како и paintot ногу подобрен скоро како Word
Тоа е тоа 1 ден го тестирам а морам да признаам дека е баги солиден во однос на виста ногу брз но не како и XP, сега ја имам некој проблем или мана со 7 ако го оптеретам процесорот да дојде до 100 % ми се јавува BSOD

што не ме плаши
,но сепак останувам да тестирам и понатаму да видиме што како ке се одвива оваа Windowv4e
А како да отворам нова партиција за инсталација на ова?
Бато незнам кој Windows го користиш ама ако користиш Vista ногу лесно се прави партиција ?! како еве како одиш десен клик на компјутер
и имаш manage го отвараш и потоа имас disk Management незнам која паритиција сакаш да ја поделиш стискаш десен клик на пример на D и имаш Shrink volume и ке почекаш и автомацки ке ти даде колку да ја поделиш :wink:
извинете на пост по посто