Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
1112.jpg
go vklucuvam kompjuterot i ovaa mi go pokazuva ke dojde do windows i se restartira i pak od pocetok desktopot voopsto i ne izleguva znae nekoj sto mu e na kompjuterot

А ти дава нешто please insert bootable device and press any key? Изгледа виндоусот ти паѓа па мора да го форматираш нов виндоус да ставиш ..
da prviot pat mi izleze toa posle mu dadov restart i go nemase pa izleze ovaa 5111.jpg

ne sum imal win7 veke nekolku godini, doma na laptopot izleze deka e piratski.
kako go aktivirate, ima uste removewat ili kako bese? barav ali sve virusi.

Daz loader 2.2.2 мислам дека е последна верзија[DOUBLEPOST=1431803563][/DOUBLEPOST]

Daz loader 2.2.2 мислам дека е последна верзија

@riki pilot

најверојатно рам меморија ти е дефект.

Последно уредено од модератор:
Или хард дискот е расипан инаку и мене ми се случува до хард дискот било

Поздрав Дечки

Се надевам дека не го згрешив местото, зошто не ми го чита cd BD-R 25GB

Здраво... да ве прашам шо мислите која 7ца е најпаметна за домашна употреба (интернетче, плескање ПЕС-15, менаџер и сл).
Windows 7 Home / Windows 7 Professional / Windows 7 Ultimate ???
Го имав Ultimate па со апгрејтов имам 10, али ич не ми се бендисвит (телефон). Ги разгледав разликите и знам дека Home е некоја поедноставна верзија шо не подржвит некој работи ко другите два, и шо е попаметно од другите два ?!?! :)o_O

Здраво... да ве прашам шо мислите која 7ца е најпаметна за домашна употреба (интернетче, плескање ПЕС-15, менаџер и сл).
Windows 7 Home / Windows 7 Professional / Windows 7 Ultimate ???
Го имав Ultimate па со апгрејтов имам 10, али ич не ми се бендисвит (телефон). Ги разгледав разликите и знам дека Home е некоја поедноставна верзија шо не подржвит некој работи ко другите два, и шо е попаметно од другите два ?!?! :)o_O

Сите се исти,разликата е само плус некој сервис повеќе Ентерпрајс и Ултимате се најјаки, која сакаш ти таа одберија не губиш ништо само ненмој Starter и Home basic тие немаат аеро

Сите се исти,разликата е само плус некој сервис повеќе Ентерпрајс и Ултимате се најјаки, која сакаш ти таа одберија не губиш ништо само ненмој Starter и Home basic тие немаат аеро
фалати на мислењето братко (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom