Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ке ти пратам на пп

Тој клуч со го даваат од Microsoft e до април ....

Тој клучот на Microsoft истекува во Август, а на нет најдов (али го избришав) сериски што ти го активира за стално, нема лимит (бета верзијата).

Епа тој е Крак Orbit30 што го кракуваше прв Windows 7 сите верзии,незнам сеа дали е април или август тоа не е битно толку секако тоа време испага 2 бета

Edno prasanje sakam da napravam virtuelna masina od Windows 7 (veke go imam Ubuntu kako virtuelna)
mozno li ili da ne se obiduvam????? i uspat od kade e podobro da go simnam 7-ta od torent ili od stranata na microsoft.

fala odnapred

Edno prasanje sakam da napravam virtuelna masina od Windows 7 (veke go imam Ubuntu kako virtuelna)
mozno li ili da ne se obiduvam????? i uspat od kade e podobro da go simnam 7-ta od torent ili od stranata na microsoft.

fala odnapred

Пробај напрај си виртуелна машина, напрај си имиџ од 7 и птобај преку Vmware. А за второво, глупо прашање... Од Microsoft ќе си симнеш.

Ги има по торенти верзиите на Windows 7? Нели како VIsta? :)

Абе има и за Виста и за Win7 ама најубаво спушти го од Microsoft , не од торенти.

У пм да се носи и мајкрософт и сите верзии на Windows, Windows = Mallware
Windows 7 = Advanced Spyware :@ :tapp::tapp: Нема програм кој не ми напиша ебено нот респондинг, CS преку XP пинг 20-50 влегувам на ова ебена седмица пингот варира од 50 до 20000000000050 нонстоп анализирав цела мрежа со Wireshark и не покажува ништо различно од XPто а исто нема ни процес кој би го користел интернетов на иста машина ист интернет. Fu*k microsoft, linux rulz.

Windows 7 = Advanced Spyware :@ :tapp::tapp: Нема програм кој не ми напиша ебено нот респондинг, CS преку XP пинг 20-50 влегувам на ова ебена седмица пингот варира од 50 до 20000000000050 нонстоп анализирав цела мрежа со Wireshark и не покажува ништо различно од XPто а исто нема ни процес кој би го користел интернетов на иста машина ист интернет. Fu*k microsoft, linux rulz.

За првото болдирано... не е баш така, али на некој начин така е :pos:

За второто болдирано... што би рекле раперите... респекат :ojea:

Споредуваш 7 со XP и на крај заклучокот е linux rulz :pos::pos::pos:

Што е побрзо: BMW или Audi?
Bugatti Veyron

Нешто ти е факт ап чим вакви проблеми си имаш со 7ца. До сега најдобар виндовс што ќе искочи (бетава растура, не па фајнл кога ќе е)

Го инсталираше на чиста партиција, прво форматирана? Го симна од торент? Нешто од ова ќе е чим те зеза ДО ТОЛКУ за све да ти праи нот респондинг, а еве да те просветлам, УШТЕ Е БЕТА ВЕРЗИЈА! Значи се простува и да те зезал.

Post of the year. :pos:

Добро бе, ти глуп си или само тренираш да бидаш? (извини за јазикот)

Како што рече Корун, ја слегна официјалната верзија? На празна партиција ја инсталираше? Ја конфигурира добро по инсталацијата?

Ај ве молам и за секој следен пост, без непотребно bash-ирање и пишување глупости. ФАКТ е дека ова е сеуште БЕТА, а и според засега прикажаното, може да се каже дека е најдобриот ОС од Microsoft од нивното постоење. :smir:

И Linux rullz? Од каде па го стави линуксот во комбинација со XP и 7? :tapp:

Нека не зборува глупости за 7 , најак windows ке биде до сеа од microsoft , и тотално го подржувам корун.а работаш на линукс ана дос исто е :vozbud:

Нека не зборува глупости за 7 , најак windows ке биде до сеа од microsoft , и тотално го подржувам корун.а работаш на линукс ана дос исто е :vozbud:

:oftopic:

Гледам стално збориш дека Линукс не чинел... ај кажи ми една од најосновните команди како ќе инсталираш MSN на Линукс ?

99% сум сигурен дека незнаеш... затоа воздржи се од коментари против Ллинукс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom