Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
ова е во битола дај кажи кај се наог да поминам да ѕирнам нешто

Ти реков дека ќе ти сликам нешто.. па еве

DSC00667.jpg

Волвото и заставата 850 стојат таму добри 10 години, а Мерцедесите се донесени скоро. Тоа што ти го сакаш - два вакви црни 115ки. Има и една 123ка. Ова црвеното не го загледав и не знам шо кола е. Секој ден минам од таму ама никогаш немам видено чии се. Со оглед на тоа што спомнав колку време стојат волвото и заставата, изгледа и овие не се за продавање
Грешка си за Заставата... Овие комбиња излегуваа во 3 варијанти, 750, 850 и 900. Со вакви (како лотки) штопови единствено беа 750 моделот, а од напред ги има и со округлии со коцкести фарови. Округлите носат ознака 750к, додека тие со коцкести (меѓусерија некоја) носат ознака 450к.

Инаку волвото делува баеги запустено, многу делови му фалат, којзнае дали воопшто ги има. А викаш дека Мерцедесите не ги продава?

Ти реков дека ќе ти сликам нешто.. па еве

DSC00666.jpg

DSC00667.jpg

Волвото и заставата 850 стојат таму добри 10 години, а Мерцедесите се донесени скоро. Тоа што ти го сакаш - два вакви црни 115ки. Има и една 123ка. Ова црвеното не го загледав и не знам шо кола е. Секој ден минам од таму ама никогаш немам видено чии се. Со оглед на тоа што спомнав колку време стојат волвото и заставата, изгледа и овие не се за продавање
Црвеното е Симка 1100.

Грешка си за Заставата... Овие комбиња излегуваа во 3 варијанти, 750, 850 и 900. Со вакви (како лотки) штопови единствено беа 750 моделот, а од напред ги има и со округлии со коцкести фарови. Округлите носат ознака 750к, додека тие со коцкести (меѓусерија некоја) носат ознака 450к.

Инаку волвото делува баеги запустено, многу делови му фалат, којзнае дали воопшто ги има. А викаш дека Мерцедесите не ги продава?

Волвото (караван e btw) не знам дали му фалат многу делови, изгледа не, ама одамна не е откриено a за возење да не зборувам и тоа не знае кога последен пат е возено. Заставата има округли фарови... Никогаш не можам да видам никој во дворот :toe: инаку би прашал дали Мерцедесите се продаваат или така ќе изгниат како волвото..

Струмикс, колите се паркирани во двор во уличката веднаш под гимназијата ( црквата е тука исто)

Па не сум сметал до сега сигурно преку 2.500е само за фарбање, нови делови и ентериер внатре меѓутоа немозам да најда добар тапацер внатре ја направија катастрофа.

Видов и им ја имам видено работата на едно ауди 80 и да ти кажам не сум баш фасциниран му ја направиа хаубата од плекси глас навидум да личи на а8 не сум несто инпресиониран

Видов и им ја имам видено работата на едно ауди 80 и да ти кажам не сум баш фасциниран му ја направиа хаубата од плекси глас навидум да личи на а8 не сум несто инпресиониран
Абе види, знам за кое Ауди зборуваш, ама јас не гледам од естетски, туку од лимарски аспект.
Изработена е солидно. Нема бранови, нема портокалова кора, нема бетонирање со кит...нема други глупости од нестручни мајстори, сфаќаш?
Мене ми е најбитно што пескарат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom