Најдолга DotA партија

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Најдолгата партија ми е била 75 минути 5в5

Еднаш од мое маало се собравме и игравме ДотА во Аеродром во едно Интернет Кафе и човече на една партија сме се остаиле буквално 2 саата. Абе напнато, се нервираат сите, фрлаат пепељари.. Тоа било лом! Али битно завршивме... И мојот тим изгуби... :)

Еднаш од мое маало се собравме и игравме ДотА во Аеродром во едно Интернет Кафе и човече на една партија сме се остаиле буквално 2 саата. Абе напнато, се нервираат сите, фрлаат пепељари.. Тоа било лом! Али битно завршивме... И мојот тим изгуби... :)

Кај у Аеродром? у кое Интернет Кафе?

Најдолга партија што сум ја играл е околу 150 минути ја изгубив партијата ама стварно ми беше мерак што ја играв.

Најдолга партија ми била 1v1, Чудно нели??
Епа да чудно, јас играв со пит лорд а против мене енигмата, енигмата склопи хекс итн итн...и беше боља од мене, арно ама јас на последната кула во база си седев само и откако ќе дојдеа крипови прва втора и трета пуштав и се повлекував така 1 саат може... И никако не можеше да ми влезе енигмата на кула, нормално без БекДор и после 80 мин се догворивме 1в1 у река, и изгубив :toe: а да не отидев немаше да заврши еден ден :helou:

Изгуби од енигма со Пит Лорд?

Алал да ти е.

Сношти. 95 мин. Ни ги срушија двете страни на 60 мин, на крај изгубивме ( победивме затоа што ги дисквалификуваа :) ) со бекдор : )

хехе моја најдолга партија беше пред некој ден... почнавме 5в5 и на крај завршивме 2в2 скроз се живо склопено на сите четворица, незнам точно колку време ама 90-95 минути сигурно...:uvo:

Да се приклучам и јас тука.
76554396ej6.jpg

148 минути на Батлнет сите игравме со Интелеџенс херои и партијата беше катастрофа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom