Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Баш обратно би требало да ви биде, зш со вакви резултати на овие избори оваа централна власт не тера долго.
Стои тоа, но на северџаните не му останува многу т.е. НИШТО друго освен да ги добијат СК и Битола. Дококлу изгубат еден од тие два градови отиде јабана владата за 6 месеци до година дена макс, може и поскоро (ако така свирнат од Калето).

Знае ли некој кога е првиот автобус од Битола за Скопје и кој е последниот од Ск за Битола?

И Ловечка како Копанки замина во неповрат, а баш сакав некој од наредните викенди да ја посетам, дали се работи за саботажа или случаен инцидент никој нема да разјасни.

И Ловечка како Копанки замина во неповрат, а баш сакав некој од наредните викенди да ја посетам, дали се работи за саботажа или случаен инцидент никој нема да разјасни.
Шо се деси?

Земјотрес 09.01.2022/ 22:43 ч

zemjotres.jpg zemjotres-1.jpg

Битола

Последно уредено:
Кај сте бе сограѓани, ве нема :)
Ај да пишам збор два за да не де заборај темата.
Деновиве во Битола врие, де специјални единици влегуваат во ноќни клубови со калаши чиниш најголемиот нарко бос се крие во Битола :LOL:
Вчера убиен Столе (добро познат во градот) од неговиот дедо,во самоодбрана откако овој претходно со МАЧЕТА :eek: му влегол насилнички дома.
Битола ли е, Мексико Сити ли е :toe:

Кај сте бе сограѓани, ве нема :)
Ај да пишам збор два за да не де заборај темата.
Деновиве во Битола врие, де специјални единици влегуваат во ноќни клубови со калаши чиниш најголемиот нарко бос се крие во Битола :LOL:
Вчера убиен Столе (добро познат во градот) од неговиот дедо,во самоодбрана откако овој претходно со МАЧЕТА :eek:му влегол насилнички дома.
Битола ли е, Мексико Сити ли е :toe:
A ti so cel um vo Treleborg ke begas. Ke umris od dosada tamu :D

A ti so cel um vo Treleborg ke begas. Ke umris od dosada tamu :D
Ќе бегам шо да прам, не сум рајат тука. Барем ќе можам рајат пијачка да се напијам без да ми стават лисици за невакцинирана :icon_lol:

Ќе бегам шо да прам, не сум рајат тука. Барем ќе можам рајат пијачка да се напијам без да ми стават лисици за невакцинирана :icon_lol:
Uzivaj, sekogas tuka e forumot za da te potsekja na rodniot kraj ;).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom