Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
на самсунг телефон амолед екран кошта ѓавол и пол, со се тач околу 9000ден во просек иде
за нормални телефони со ипс екран со тач ретко преминува 4000ден

Дали може некој да ми каже добар сервис за samsung телефони?

Не сум запознат со вакви клонови....за што се работи ако некој знае? Колку им се перформансите блиску или далеку од оригиналите?

http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=2489193

Самсунг ј5, ми падна, однадвор нема ништо, здрав е, ама се гледа дека внатре екранот е парчиња, не се вклучува.
Колку ке кошта поправка и предлог сервисер?

Самсунг ј5, ми падна, однадвор нема ништо, здрав е, ама се гледа дека внатре екранот е парчиња, не се вклучува.
Колку ке кошта поправка и предлог сервисер?
Ако ти е 2015 4500ден фул оргинал, за 2016 ти е 5500 исто оргинал.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kolku e cenata odprilika za zamena na display na Samsung Galaxy s5? Fala

Еве едно видео од мене, направено со слики и видеа од Doogee shoot 1. Овој телефон е рекламиран од страна на Doogee, како телефон со одлична камера за парите. На видеото убаво се гледа, колку сликите се со послаб квалитет одколку тие што ги гледаме на спонзорираните видеа. Сликите не се толку лоши, но не се ни ништо посебно.

Силиконска или метална маска за телефон? Која е разликата?

Која е процедурата да се одклучи мобилен телефоно од Тмобиле со код ? Кога се јавив на корисничка поддршка ми рекоа дека мора да поминат 24 месеци. Има опција да се набабви кодот пред периодот од 24 месеци и гаранцијата да биде валидна ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom