Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што гледаш кинези незнам ... за таа цена или додади нешто и земи си самсунг с4, ноте 2, лг г2 ... нешто така добро и проверено квалитетно
Ги гледам овие Xiaomi доста добри перформанси имаат и ефтини цени, а и на пазарот доста брзо котираат, а леновото чисто ради лаптопиве што се покажани на пазаров па мислам дека и мобилните им се ок.

Dali nekoj moze da mi pomogne kako da stavam igo navigacija na android tablet 7inch.

Колку вреди да се даде за Huawei Y530 гланц нов. Имам телефон(ХТЦ),ама овој ми го нудат за пари колку јас мислам дека вреди.Би го користел како втор или евентуално да му го дадам на детето(мада ми е страв да не му го украдат или да го скрши).

Во мобимак е 9000 ,ама вака `на улица` колку би вредело да се даде

ЛГ Г3 си инсталирав преку вифи 5,0 се беше океј си се данлодира си се одпакува си се рестартира и опппп читам пак на 4,4,2 си е ?????????

ЛГ Г3 си инсталирав преку вифи 5,0 се беше океј си се данлодира си се одпакува си се рестартира и опппп читам пак на 4,4,2 си е ?????????
Сигурен си дека бил апдејт за 5.0?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Акo верзијaтa е д855 ти преoстaнувa дa прoбaш сo фaктoри ресет

Sent from my LG-D855

nisto nisto utre togas tuka e veke 2 i pol satot fala mnogu ke vidam so ke napram preku factory pa ke pisam fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom