Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Офф пак јас.Звучников уште ме зеза не ми помогна ни ресет ни ништо.Дај кажете некој сервис цена и отприлика колку дена го задржуваат

Ако они не можат да те слушаат, тогаш расипан ти е микрофонот, а не звучникот.

Ако они не можат да те слушаат, тогаш расипан ти е микрофонот, а не звучникот.
И то шо викаш.Ја и вака и онака неможам да го направам ќе му барам чаре на мајстор

Ништо чудно како и секоја година ме потсетува како овци што оди на стрижење:LOL::pos:

iphone.gif

Сакам да зеам стварно добар телефон, проблемот е што сум ограничен во буџетот, еве да кажеме на 9 000 макс.
Дајте совет за добра машина на таа пара што можам да ја земам?

Сакам да зеам стварно добар телефон, проблемот е што сум ограничен во буџетот, еве да кажеме на 9 000 макс.
Дајте совет за добра машина на таа пара што можам да ја земам?
Зa тие пaри би ти предлoжил Нексус 4 пoлoвен

таков е и планот, али се наоѓа ли нешто добро на старо ?

Моментално користам ајфон 3гс али му помина векот, сакам да го дадам за лг л3 е400 шо викате вие ? И дали ќе можам сам да го одкодирам, не сум ептен аматер имам менато ромови такви срања. Во јануари истечува договорот нов ќе зимам колку до тогаш да издржи.

Моментално користам ајфон 3гс али му помина векот, сакам да го дадам за лг л3 е400 шо викате вие ? И дали ќе можам сам да го одкодирам, не сум ептен аматер имам менато ромови такви срања. Во јануари истечува договорот нов ќе зимам колку до тогаш да издржи.
3гс-oт ти е мнooooгу пoдoбaр oд Л3-кa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom