Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Раскољников напиша:Aj да ве замолам за шифрата која што треба да се внесе за да ти стигаат пораки со пропуштени повици, а да не му земаат пари на тој што ќе ме бара додека сум недостапен (како што беше мејли порано). Ова го имав активирано, ама нешто ми се заеба и сега им зема пари на тие што ми ѕвонат кога сум недостапен. Иначе на Мобимак сум.
Фала однапред и од позади![]()
galaxy2027 напиша:За изгубен телефон. Се јавив во Космофон и и велам на операторката дека го изгубив телефонот што може да се направи. И ништо ми вика. Дали преку GPSR може да се лоцира ми вика неможи, а изгубен е/украден Sony Ericsson K300i и сега што? Бевме во полиција тие рекоа телеграма ќе пратиме до Скопје да го бараат преку GPRS го кажавме серискиот код на телефонот на кутијата се легално го средивме тоа и сега дали може да го најдат преку GPRS, дали има тука врска сега тој што ќе го уклучи телефонот дали е на Мобимак или на Космофон. И зошто таа операторката вика ништо не може да се стори јавете се в полиција и толку. Ај некој нека каже конкретен одговор што треба да се направи кога ке ти го украдат телефонот и како истиот може да се пронајде.
druze mene mi ukradoa dva telefona nokia 3510i i motorola v365 ni GPRS in nisto ne pomaga ako nemas vrski nikoj ne go interesiragalaxy2027 напиша:За изгубен телефон. Се јавив во Космофон и и велам на операторката дека го изгубив телефонот што може да се направи. И ништо ми вика. Дали преку GPSR може да се лоцира ми вика неможи, а изгубен е/украден Sony Ericsson K300i и сега што? Бевме во полиција тие рекоа телеграма ќе пратиме до Скопје да го бараат преку GPRS го кажавме серискиот код на телефонот на кутијата се легално го средивме тоа и сега дали може да го најдат преку GPRS, дали има тука врска сега тој што ќе го уклучи телефонот дали е на Мобимак или на Космофон. И зошто таа операторката вика ништо не може да се стори јавете се в полиција и толку. Ај некој нека каже конкретен одговор што треба да се направи кога ке ти го украдат телефонот и како истиот може да се пронајде.
JeCILaDy напиша:Kako da aktiviram mms za sony ericsson k300i ? ( na cosmofon sum )