Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко ја отварам темава, ако е на погрешно место прашањето, извинете. Телефонот ми е заглавен во слушалки мод, чаре? Горе икончето на слушалките ми е цело време појавено (нормално не се ставени), па нема никакви звуци при работа со него.

Vodafone Smart II е мобилниов.

Ретко ја отварам темава, ако е на погрешно место прашањето, извинете. Телефонот ми е заглавен во слушалки мод, чаре? Горе икончето на слушалките ми е цело време појавено (нормално не се ставени), па нема никакви звуци при работа со него.

Vodafone Smart II е мобилниов.
Од музичкиот плеер ти се слушалките.
Оди во Settings - Apps - Running најди го плеерот и ваљда ќе имаш некоја опција Stop/Force Stop.

Од музичкиот плеер ти се слушалките.
Оди во Settings - Apps - Running најди го плеерот и ваљда ќе имаш некоја опција Stop/Force Stop.
Нема во плеерот таква опција. интересно е што музика и слушалки немам ставено месец дена во мобилниов, вчера се појави ова.

Нема во плеерот таква опција. интересно е што музика и слушалки немам ставено месец дена во мобилниов, вчера се појави ова.
Не во плеерот, во settings од телефонот.

Што траскате :) ... телефонот си има мака хардверска

Кај мене има бела флека еве скоро месец тачот си работи супер дали е опасно тоа да го пратам на сервис во Т-Мобиле и дали подлежи ова под гаранција. Да не испадне после месец дена ми стои тамо за ништо.

Podlezi na garancija i obicno brzo gi sreduvaat AKO imaat delovi na lager. A kako sto se trosat tacevi i ekrani za ovoj model, mozno i da nema, pa da mora da cekas 1-2 nedeli.

Направив Гугл+ акаунт, и пробав од плеј стор да симнам Фејсбук за ЛГ Г2 и ми покажа дека неможе да го данлоудира заради некоја грешка 941? Како да се оправам, прв пат користам андроид.

LG G2 Mini vs. L90, што е разлика меѓу овие ?

Момци дали знае некој како на вибер да ја тргнам локацијата.Има ли можност да не ме гледаат кгоа зборувам или пишувам со некој

Момци дали знае некој како на вибер да ја тргнам локацијата.Има ли можност да не ме гледаат кгоа зборувам или пишувам со некој
На кој телефон?

Имам Iphone 3gs и сега замрзна ама неможам да го рестартирам бидејќи не ми работи power копчето, дали има начин да го рестартирам некако преку компјутерот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom