Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Денес треба да се решам кој телефон ќе го земам...па мала помош од сите вас би била добредојдена...се мислам помеѓу Galaxy S4 и новиот Sony Z1.

Поздрав!

:-)
С4 ... сонито не држи цена и не е популарен модел

Дисплеј за Experia Tipo колку ќе ме кошта да сменам? Кај можам да го купам или да ми го заменат?

Камерата на HTC Desire X прави некои звуци при фокусирање (разбистрување) на сликата. Нормално е тоа? Може да се исклучи?

Значи, откако ќе се фокусира и разбистри сликата, го прави тој anoying звук демек "супер е се', можеш да сликаш".

маска за Sony Ericsson W705 или цел телефон неисправен ?

И овде истото ќе прекопирам:
Здраво, имам Nokia Asha 302. Сега само што направив UPDATE верзијата е [15.09] и пола од апликациите не ни работат, а пола ми ги даде под ХХ имиња. Дали можете да ми помогнете некако бидејќи како што видов ова не е проблем само кај мене. И дали знаете кога се очекува нов UPDATE?!

Znaci vaka,imav veke aktivirano,koristev 3G,naednas deneska se izgubi,se javiv na 122,5-6 pati,ednaska mi kazaa deka imalo deneska prekin na mreza,potoa deka potrosena bila uslugata,i deka treba da reaktiviram,aktivirav,pak isto,potoa deka nemam dovolno sredstva,trebalo najmalku 50den na smetka,sega pustiv,potoa mi kazaa da isklucam 3G i koristam obicno 2G,isto.sega edna od t-mobile mi diktirase za nov APN,zapisav,no mozda zgresiv nesto..
Inace koristam HTC ONE.Pomos?!

Самсунг галакси с плус колку може да му се стави максимум андроид и дали има некаде некој туториал како да му ставам?

Самсунг галакси с плус колку може да му се стави максимум андроид и дали има некаде некој туториал како да му ставам?

Последен (официјален) е 2.3 GB и сигурно го имаш. Ако имаш root access и custom recovery тогаш може да го флешуваш и последниот 4.3.1 ЈB ром. Повеќе за тоа тука.

Сакам да земам некој подобар телефон ... размислувам да земам со замена или пак да го продадам , мојов стар телефон Samsung Galaxy Ace (s5830 ) .... ми треба совет ,што подобар телефон можам да земам со замена на стариов телефон ,може и со надополнување од 4 илјади денари .... Се мислев дека може да земам Galaxy 2 ,гледам дека се продава по 160 евра на старо .... но не знам дали има некои подобри марки .... Но преферирам Самсунг,можеви HTC,или отворен сум и за друг андроид , не знам каков е Нексусот :) .... НЕ АЈФОН !!!! Само андроид сакам :cautious:

Сакам да земам некој подобар телефон ... размислувам да земам со замена или пак да го продадам , мојов стар телефон Samsung Galaxy Ace (s5830 ) .... ми треба совет ,што подобар телефон можам да земам со замена на стариов телефон ,може и со надополнување од 4 илјади денари .... Се мислев дека може да земам Galaxy 2 ,гледам дека се продава по 160 евра на старо .... но не знам дали има некои подобри марки .... Но преферирам Самсунг,можеви HTC,или отворен сум и за друг андроид , не знам каков е Нексусот :) .... НЕ АЈФОН !!!! Само андроид сакам :cautious:

Се зависи од тоа колку пари ќе имаш.
Иначе за кој Нексус мислиш?

Се зависи од тоа колку пари ќе имаш.
Иначе за кој Нексус мислиш?
Било кој е квалитетен,добар .... За замена Galaxy Ace s5830 и доплата 4 000 денари ... ?! само да е андроид добар телефон .... :) затоа прашувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom