Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А Xiaomi е на сток? убедливо најдобар софтвер има Samsung од сите брендови, само One Plus се тука негде, тука е борбата, се друго е провалија во споредба, ама за да го приметиш ова, треба да идеш back and forth, вака тешко.

Негативност, послаб е од Mi9, а поскап.
K20 Pro послаб?
:pos:

Zdravo imam problem so telefono taka skrolajke na fb mi zakoce celiot i ne moze da se izgase nikako probuvav so restart 2 pati bide ali potoa mi se zakocuvase uste 2 pati i ni toa ne pomogna i go cekam da se isprazne baterijata pa posle go uklucuvam nekako..go punam i posle 4-5 saata pak istiot slucaj.

Do sto moze da bide rabote se za Samsung ( servis negde dali se poprava toj problem ? )
pred 3 nedeli mi bese padnal malku a isto i mu bev pravil updade na softver toj sto go dava sam od telefonot pozz

Zdravo imam problem so telefono taka skrolajke na fb mi zakoce celiot i ne moze da se izgase nikako probuvav so restart 2 pati bide ali potoa mi se zakocuvase uste 2 pati i ni toa ne pomogna i go cekam da se isprazne baterijata pa posle go uklucuvam nekako..go punam i posle 4-5 saata pak istiot slucaj.

Do sto moze da bide rabote se za Samsung ( servis negde dali se poprava toj problem ? )
pred 3 nedeli mi bese padnal malku a isto i mu bev pravil updade na softver toj sto go dava sam od telefonot pozz

најверојатно е некој процес што ти го оптеретува процесорот до 100%, ја би ти рекол да ја преинсталираш апликацијата, или да му направиш фактори ресет. А можно е и да ти цркне наскоро ако е неш до него, јас имав таков случај со една искперија х8 на времето.

Пробај со хард ресет + модело на телефоно на гугл пиши ... се ќе ти се избрише

Иди види дали сум надвор.
[emoji22]
c400ce4516a85ce5e1c689718bf3706c.jpg

мислење за овие телефони
HUAWEI P-Smart 2019 (Potter-L21) 6.21", 64/3GB, 13+2/8MP, 3400mAh Dual SIM Blue

или
HUAWEI P-SMART, 5,65", 32/3GB, 13+2/8MP, 3000mAh, црн FIGO-L31

Некој да менува екран на xiaomi redmi 4 може и цена да сподели било тука или пп

се плашев Андроидот 9.0 дека ќе ги прави телефоните поспори....но не, и го препорачувам на секого. Кај мене го инсталирав на два не толку јаки телефони...и побрзи се него на 8.1(нормално...после некое време користење и пополнување на ,,дата,,-та во телефонот на оптимално ниво)

се плашев Андроидот 9.0 дека ќе ги прави телефоните поспори....но не, и го препорачувам на секого. Кај мене го инсталирав на два не толку јаки телефони...и побрзи се него на 8.1(нормално...после некое време користење и пополнување на ,,дата,,-та во телефонот на оптимално ниво)
kaj mene izleguva updejt veke pola godina i iznesuva istiot skoro 1gb i se mislam dali da go instaliram. Kolko memorija ti iznesuvase updejto?

kaj mene izleguva updejt veke pola godina i iznesuva istiot skoro 1gb i se mislam dali da go instaliram. Kolko memorija ti iznesuvase updejto?
Da...no tie 1 giga gi zamenuvaat ,,originalnite,, 1 giga.
Jas imam Samsung J5 2017 so 2/ 16 giga memorija, Androidot na site verzii do sega e 5.1 giga. Isto go instalirav i.na J3 2018, koj e poslab so 4 jadren procesor. Kaj nego isto so memorijata ništo ne se menuva. Ostana na 4.7.
Tretiot J6 ...koj e so 3/32... androidot e 8.4 giga...no toj e dosta pobrz telefon, iako im ist procesor kako.J5

A i jas sum skeptik za apdejtuvanja...no ovoj pat ne pogrešiv. Dosta pomazno raboti telefonot

Da...no tie 1 giga gi zamenuvaat ,,originalnite,, 1 giga.
Jas imam Samsung J5 2017 so 2/ 16 giga memorija, Androidot na site verzii do sega e 5.1 giga. Isto go instalirav i.na J3 2018, koj e poslab so 4 jadren procesor. Kaj nego isto so memorijata ništo ne se menuva. Ostana na 4.7.
Tretiot J6 ...koj e so 3/32... androidot e 8.4 giga...no toj e dosta pobrz telefon, iako im ist procesor kako.J5

A i jas sum skeptik za apdejtuvanja...no ovoj pat ne pogrešiv. Dosta pomazno raboti telefonot
Jas go odbivam updejto skoro pola godina zosto mi se gledat mnogu tie 1 gb a jas imam J7 2016 godina i neznam kako ke reagire telefonot zosto momentalno telefonot mi raboti kako struja i zatoa ne sakam ni da go zamenam so kupuvanje nov.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom