Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
https://ibb.co/8bBcdxC
Дечки телефонот го добив на подарок од на девојката братот.
Сега го приметив ова на екранот.
Дали и кај други стандарт е вака со хуавеи или не?

Прегледај го приврзокот 216514
Кога ќе кликнам ми го јавува ова.
Најверојатно Wi-fi мрежата каде што си конектиран користи сертификат што не е одобрен од gooogle/android, да не речам добро познат баг на андроид. Пробај ресетирај го телефонот на фабрички

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Најверојатно Wi-fi мрежата каде што си конектиран користи сертификат што не е одобрен од gooogle/android, да не речам добро познат баг на андроид. Пробај ресетирај го телефонот на фабрички

Да го ресетирав кога ми го даде. Незнам ова ми е прв пат вакво нешто. А досега сум имал 5-6 андроиди и сум бил со истиов рутер
Автоматски споено мислење:

Те пратат службите.
:)

Последно уредено:
Да го ресетирав кога ми го даде. Незнам ова ми е прв пат вакво нешто. А досега сум имал 5-6 андроиди и сум бил со истиов рутер
Автоматски споено мислење:

:)
Пази Грујо те прати изгледа :D
Со следен апдејт (ако има) би требало да се среди, ништо страшно

Пази Грујо те прати изгледа :D
Со следен апдејт (ако има) би требало да се среди, ништо страшно

јас пишав бидејќи највеќе ме интересираше дали и кај некој друг е вака.

Sakam da kupam nov Galaxy S9 plus od mobelix (znaci UAE pazar) dali da ocekuvam vednas da gi dobijam site update - Android 9?
Mozno li e poradi toa sto e za Dubai pazar da ne mi dozvoluva update?

Drugar saka da kupi tel za soprugata...Najbitni mu se da se kaze kamerite osobeno prednata i da raboti super za fejs instagram i slicni raboti....Budzet mu e 350 eur.Vo nedoumica e za nekoj od modelite na Xiaomi nov ili poloven da najde nekoj Samsung S9 plus...Sekoj sovet e dobredojden i za drugi modeli :)

Drugar saka da kupi tel za soprugata...Najbitni mu se da se kaze kamerite osobeno prednata i da raboti super za fejs instagram i slicni raboti....Budzet mu e 350 eur.Vo nedoumica e za nekoj od modelite na Xiaomi nov ili poloven da najde nekoj Samsung S9 plus...Sekoj sovet e dobredojden i za drugi modeli :)

Samsung A70

с9 плус, мада а80 ако сака предна добра али е над буџет.

Sent from my iPhone using Tapatalk

S9 плус со мајските апдејти за камера, убива се живо и диво за камера, дури и за 500 евра нема да најдеш подобар, а за 350.....ништо. Евентуално Mi8/Mi9 со gcam, ама не знам тоа колку би било изводливо за обичен корисник, со gcam мислам дека подобра предна фото камера ќе имаат од S9, но задна и видео на предна јок.

Здраво две прашања.
Имам буџет 15.000 ден , се мислам за Хуавеи П30 лајт или Xiaomi Mi A3.
Второто прашање е дали Ледиком или Мобилех ?
Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom